Decizia şoc luată de Ilie Năstase după scandalurile în care a fost implicat: "Pleacă definitiv din România"

+3 click pentru
galerie

Brigitte şi Ilie Năstase © spynews.ro

Brigitte Năstase şi-a sărbătorit recent fiica şi i-a făcut cadou o pisicuţă adorabilă, iar soţia lui Ilie Năstase a vorbit la "Xtra Night Show" despre relaţia pe care o are în prezent cu tenismenul.

Brigitte Năstase a declarat că divorţul dintre ea şi Ilie Năstase merge mai departe, dar el încă îi trimite flori şi este atent cu ea. Totodată Ilie Năstase, susţine Brigitte, ar vrea să plece definitiv din România şi se gândeşte serios la acest lucru.

"E prea devreme pentru o relaţie. Sunt de un an şi trei luni singură. Nu s-a terminat divorţul, nu sunt nici singură oficial şi deja am deveni subiect de bârfă şi de glumă. Eu mi-am continuat divorţul. Ilie vrea să plece definitiv din România, în Franţa. Ar vrea să îşi petreacă restul vieţii acolo. Nu prea poate să îşi refacă viaţa aici. 99% va pleca din România, în toamnă probabil va pleca. Nu am de ce să mai intervin că totul la aspectul meu fizic e ok, îmi place ce văd în oglindă. Ilie încă mă răsfaţă cu flori şi cu gesturi." declarat Brigitte Năstase .

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro