Detaliu sfâșietor văzut de toată lumea pe casa Denisei Răducu, din Ștefănești! Tatăl ei a luat o decizie dureroasă

+3 click pentru
galerie

Detaliu sfâșietor văzut de toată lumea pe casa Denisei Răducu, din Ștefănești! Tatăl ei a luat o decizie dureroasă © Facebook

După mai bine de două ani de la moartea Denisei Răducu, cei care locuiesc în Ștefănești nu pot uita tot ceea ce au văzut în ultimele zile dinainte ca regretata artistă să fie condusă pe ultimul drum. Au fost clipe pline de durere în familia cântăreței.

Când a venit vorba de doliu care trebuia pus pe casă, Emilian Răducu nici nu voia să audă. Ulterior acesta l-a prins pe peretele casei, iar apoi a mai luat o decizie cu privire la acesta. Tatăl Denisei Răducu a preferat să pună doliul de pe casă într-o ramă, astfel încât să îl poată păstra cât mai mult. 

Cel mai probabil și acum oamenii pot vedea doliu, care în continuare reprezintă durerea din sufletul celor din familia Denisei Răducu. La fel ca și în trecut, Emilian Răducu și Geta Dovleac merg zilnic la mormântul Denisei pentru a-i aprinde lumânări și pentru a se asigura că mormântul este curat, iar lucrurile aduse de fanii artistei sunt așezate așa cum trebuie. 

Denisa Răducu i s-a arătat mamei sale de mai multe ori în vis

Geta Dovleac a visat-o de mai multe ori pe Denisa Răducu, în următoarele luni după ce aceasta a murit. Nu de puține ori mama Denisei Răducu s-a trezit în lacrimi. "Am visat-o de multe ori când îmi spune că acolo îi e bine şi că nu o mai doare nimic. Îmi spune să îi dau rochiţa ei albă că are nevoie de ea", a mărturisit mama Denisei.

Nici Emilian Răducu nu are zi în care să nu se gândească la fiica lui. "Denisa a fost şi va rămâne în sufletul nostru, întotdeauna. Nu avem cum să dăm uitării ceea ce s-a întâmplat la noi în familie. Singurele lucruri care ne-au mai rămas de la Denisa sunt nişte fotografii. Mormântul este plin de fotografii", a spus tatăl Denisei Răducu în urmă cu câteva luni.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro