Decizie importantă luată de Betty Salam, înainte de a deveni mamă! Unde s-a mutat artista

+3 click pentru
galerie

Betty Salam şi iubitul ei © Instagram

Betty Stoian este însărcinată în 4 luni și este în culmea fericirii. Ea și Cătălin Vișănescu vor deveni părinții unui băiețel ce urmează să se numească Matias-Ștefan. Pregătirile pentru sosirea pe lumea a bebeluşului sunt deja în toi, iar Betty Salam şi viitorul ei soţ au luat o decizie extrem de importantă.

Betty Stoian urmează să devină mamă pentru prima oară şi aşteaptă cu mare nerăbdare acel moment. Pănâ atunci se pregăteşte, însă, cum poate mai bine, astfel încât fiecare detaliu să fie pus la punct când se va naşte băieţelul ei. 

"Consider că este un dar de la Dumnezeu faptul că vom reuși să avem un copil, pentru că multe persoane care nu pot face copii se chinuie foarte mult. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine”, a declarat Betty Stoian în urmă cu puţin timp despre sarcina sa.

Conform surselor, tot de dragul copilului care urmeză să se nască, Betty Stoian şi iubitul ei s-au mutat într-o altă casă. Cei doi au renunţat să mai stea la bloc şi s-au mutat în vilă familiei, mai exact în casa lui Florin Salam, din Berceni.

Ei au luat această decizie, gândindu-se că micuţul lor va avea nevoie de spaţiu pentru a se juca. Intenţionează să îi monteze un tobogan şi să îi amenajeze un loc de joacă în curte, iar decizia luată a fost foarte bine primită de familia lui Betty Salam.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro