Homepage » Monden » Showbiz intern » Declarația oficială a Anamariei Prodan în legătură cu divorțul de Laurențiu Reghecampf. Decizia luată de impresară. “Îi oferim șansa de a alege tot ce îl face fericit”

Declarația oficială a Anamariei Prodan în legătură cu divorțul de Laurențiu Reghecampf. Decizia luată de impresară. “Îi oferim șansa de a alege tot ce îl face fericit”

Razvan Paltin

De Razvan Paltin.
Publicat pe 18.10.2021 la 11:59 Actualizat pe 18.10.2021 la 12:14

Anamaria Prodan face o declarație oficială în legătură cu divorțul de Laurențiu Reghecampf. Cunoscuta impresară vorbește pentru prima oară despre decizia pe care a luat-o, după ce în viața soțului ei a apărut o altă femeie.

anamaria prodan si laurentiu reghecampf colaj

Decizia luată de Anamaria Prodan în legătură cu divorțul de Laurențiu Reghecampf

arhiva

  • Decizia luată de Anamaria Prodan în cazul divorțului de Laurențiu Reghecampf
  • Declarația oficială a vedetei

După ce în ultimele zile se tot vorbește despre scandalul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, acum impresara face declarații oficiale în acest sens și spune la ce decizie s-a ajuns în legătură cu separarea de încă soțul ei.

Vă prezentăm în rândurile ce urmează comunicatul oficial al vedetei, potrivit Fanatik.ro, cu privire la mariajul cu Laurențiu Reghecampf. Iată ce mărturisește vedeta:

“A avea o dorința puternică nu înseamnă ca îți știi stăpâni gândurile sau că le stii sincer directiona către bine!
Tot ce avem in creierul nostru poate sa fie pus pe pozitiv, depinde ce dorim sa realizam si cum ne imaginam ca putem! Numai in creierul nostru credem ca ii ajutam pe cei ce gravitează pe lângă noi si nu-s suflete puternice! Noi nu știm ce își doresc aceste sufletesi cumplit de rau este faptul ca nici aceste suflete habar nu au ce si doresc! Dreptul nostru este doar sa alegem pentru noi! Putem alege sa ajutam aceste suflete slabe,însă nu putem sa -i obligam sau sa-i trezim din somnul adânc in care cad.

Putem sa alegem sa ii ajutam! Însă niciodată nu vom sti ce își doresc aceste suflete! Este povestea lui Dumnezeu. Îți da, dar nu îți poate bagă in traista! Avem liberul arbitru! Depinde de capacitatea noastră intelectuala ce alegere facem. Când ne zbatem si vrem sa ajutam alt suflet, noi credem in creierul nostru ca facem bine! Mi-am antrenat creierul sa cred ca oamenii de lângă mine sunt buni! De fapt, de multe ori, când ești suflet slab nu ești tu la butoane! Pentru asta, ca sa preiei comanda, trebuie sa-ti antrenezi creierul sa știe diferența între a-ți dori ceva si cum faci ca sa obții ce-ți dorești! Atâta timp cât ești stăpân pe dorinte clare si știi ca nu tu trebuie sa te zbați ca sa primesti ce-ți dorești, ești in disciplina cu creierul!

Sufletul cu creier trebuie sa fie condus de forța binelui! Trebuie sa creadă in principiile vieții sau, mai bine spus, sa le înțeleagă. Dacă o alta persoana e departe de tine, nu înseamna ca e bine, chiar dacă toți ceilalți si inclusiv acea persoana spune ca e bine, adică, dacă realitatea pentru ochi spune asta, realitatea pentru creier e alta.

Exteriorul faptelor poate încerca sa te convingă ca persoana e bine, însă in creierul ei poate sa fie exact opusul! Direcția nu este data de realitatea ce o vede ochiul Si nici de ce încearcă sa te convingă ceilalți, realitatea e făcută din ceea ce vrei tu sa crezi si se îndreaptă in direcția credinței tale clare! Asta ne conduce! Creierul meu își aduce aminte doar de cât bine am făcut pana acum pentru mine, pentru soțul meu, pentru copiii mei, pentru prietenii mei sau pentru oameni care mi-au cerut ajutorul. Eu consider, in creier, ca am făcut bine tuturor!

Mi-am antrenat creierul sa creadă așa ceva, a reacționat la ce l-am antrenat, l-am învățat sa fie “SMART” si sa ma ajute sa obțin ce îmi doresc! Creierul nostru este creatorul stării in care ne aflam acum! Nu imi las niciodată creierul sa-mi ofere stări negative, EU ii spun cum vreau sa ma simt si îmi aduc aminte ca am făcut numai bine pana acum! IMI ADUC AMINTE CE MI-A FĂCUT NUMAI BINE ȘI IMI PĂSTREZ STAREA ASTA!

Ce nu am obținut pana acum vine cu siguranța de acum încolo! Trebuie sa ne învățam creierul cu siguranța binelui, sa ne aducem aminte cât bine am primit pana acum! Starea de bine nu ne-o da cealaltă persoana, noi am învățat ce ne face bine si am acceptat binele creat de noi! Acum trebuie, din nou, sa ne “up datăm “si sa creăm mai mult bine in gând! Eu sunt inundata in creier de bine, de fericire, de frumusețea familiei mele.

Creierul meu a învățat sa dea drumul la trecut căci dacă dai drumul trecutului, nu înseamnă ca binele nu mai vine la tine, îți înveți creierul sa dea drumul la raul din care vrei sa scapi si sa faci loc pentru binele care instant distruge RAUL! Am sa invit pe cei care m-au supărat la mine, sa bem o cafea, sa-i fac sa înțeleagă ca viața este scurta si merita trăită decent si demn. Nu zilele cu soare sau cele cu ploaie îți fac creierul sa știe sa aleagă binele, dorința noastra nu trebuie sa fie aleasa din trecut, noul bine e ceea ce tu dorești! Trecutul negativ din creier nu poate genera gânduri bune, numai momentul actual bine stăpânit poate genera gânduri bune si un viitor frumos !”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: “Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenesti!”

În continuare, Anamaria Prodan vorbește despre ceea tot ce s-a întâmplat cu Laurențiu Reghecampf în ultima perioadă, iar vedeta susține că alături de toată familia sa îi va fi alături antrenorului pentru a depăși această perioadă grea din viața sa pe care o are de traversat.

”Tatal copilului meu este in suflet bun, minunat. Noi mereu îl vom striga in universul nostru. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenesti! Fără greșeli pe care le înțelegem, ni le asumam si le îndreptam, nu putem evolua. Evoluția noastră ca indivizi unici ( căci toți suntem unici in felul nostru ) depinde de capacitatea fiecărui suflet sa se înalte! O sa-l ajutam pe Soarele nostru ca sufletul lui sa poata vibra înalt! NOI, familia, ne rugam ca in aceasta viața, acest suflet minunat al lui LAURENTIU sa cunoasca adevarata fericire, alături de noi cei care il divinizam si l-a ajutat sa atinga culmile succesului. Sufletele familiei noastre sunt fabuloase si mereu au tins spre absolut! S-au ferit sa fie vulnerabile sa involueze si sa alunece in lumea obscura. Este foarte greu sa rămâi in varf dacă te bate vântul si te arunca dintr-o parte in alta! Tocmai de aceea. noi am stat strâns uniți mana in mana mereu! Am atins împreuna absolutul, am învățat sa ne iertam si sa ne ajutam necondiționat. Sunt mândra ca una dintre cele mai grele lecții ale vietii am trecut o cu brio si am ajuns la nivelul la care o predau si o stăpânesc perfect!”, a mai spus ea.

Anamaria Prodan: ”L-am iertat”

Impresara susține totodată că l-a iertat pe soțul său alături de toată familia și că îi oferă șansa de a alege tot ceea ce îl face pe el fericit fără a judeca acest lucru. Vedeta a mai precizat că îi va fi tot timpul alături în viață și nu va lăsa pe nimeni să-i facă rău lui Laurențiu Reghecampf.

”Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf si Prodan, l-am iertat pe LAURENTIU REGHECAMPF si am înțeles ca el, sufletul superb si sclipitor, bun si credul a realizat greșeală si va sta probabil si mai aproape de familia lui, in ciuda celor care așteptau si își frecau mâinile de fericire ca vor vedea, in direct, declinul unei DINASTII. NICIODATA NU VEȚI VEDEA AȘA CEVA LA NOI pentru CA NOI NE IUBIM si, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim, nu înjuram, ci respectam alegerile fiecăruia. Ce dovada mai mare de iubire, respect si recunostiinta putem noi, familia, sa-i oferim SOARELUI NOSTRU, LAURENTIU REGHECAMPF? O sa-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește si considera ca îl face fericit ! O sa-l susținem necondiționat, o sa-l aparam si ridicam de fiecare data când drumul lui merge către un “dead end “! Doar Sufletele neevoluate gândesc superficial si penibil, aplicând răutate in tot ceea ce întreprind… dar nu ii judec pentru că … toate sufletele sunt bune in fata lui Dumnezeu! Nu am sa-mi lovesc soțul niciodată, orice se va întâmpla, si nu ma interesează nimic din ce si dorește lumea sau orice încearcă sa inoculeze in sufletul sotului meu oricine! Dimpotrivă, noi familia o sa-l susținem si mai tare si ii dorim mult succes in orice decizie ia! O sa fim mereu prezenti in viata lui si, dacă cineva va încerca sa-l îngenuncheze sau să-l umilească, sa-i facă orice fel de rău, va cunoaște cel mai cumplit URAGAN de pe pământ numit PRODAN”, a mai declarat impresara.

În încheiere, Anamaria Prodan a mai precizat că fiecare e liber să facă orice alegere vrea, însă soțul ei va reuși mereu să treacă cu capul sus în fața tuturor celor care îi vor răul.

SOȚUL MEU VA ȚINE CAPUL SUS IN FATA TUTUROR SI COLOANA VERTEBRALĂ PERFECT DREAPTA. IN VIAȚA ESTE VORBA DESPRE ALEGERI ÎNSĂ! ALEGERI PE CARE ORICE SUFLET EVOLUAT TREBUIE SA SI LE IA SINGUR! ALEGETI MEREU SA FIȚI PROSTII DINTRE DEȘTEPȚI, niciodată DESTEPTII DINTRE PROSTI! CU STIMA SI RESPECT ACEEAȘI UNICA FAMILIE REGHECAMPF / PRODAN CARE ESTE UN EXEMPLU DE IUBIRE SI RESPECT ABSOLUT! “, este comunicatul transmis de Anamaria Prodan, cu privire la divorțul de Laurențiu Reghecampf, potrivit Fanatik.ro

Citește și: Cum a început relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Antrenorul era căsatorit cu Mariana Pfeiffer

În articolul
Declarația oficială a Anamariei Prodan în legătură cu divorțul de Laurențiu Reghecampf. Decizia luată de impresară. “Îi oferim șansa de a alege tot ce îl face fericit”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Incendiu puternic la o biserică de lemn din Râmnicu Vâlcea. Monumentul istoric de aproape 300 de ani, distrus aproape în totalitate / FOTO
Monden • la 08:02
Incendiu puternic la o biserică de lemn din Râmnicu Vâlcea. Monumentul istoric de aproape 300 de ani, distrus aproape în totalitate / FOTO
  • Incendiu la o biserică de lemn din Râmnicu Vâlcea
  • Este un monument istoric ridicat în 1746
Test de inteligență! Doar persoanele cu IQ peste medie pot identifica umbrela din imagine în doar 12 secunde / FOTO
Beauty & Lifestyle • ieri la 23:54
Test de inteligență! Doar persoanele cu IQ peste medie pot identifica umbrela din imagine în doar 12 secunde / FOTO
  • Test de inteligență
  • Reușești să identifici umbrela din imagine în doar 12 secunde?
  • Doar persoanele cu IQ peste medie pot da un răspuns corect
Xtra Night Show. Romică Țociu și Paula Chirilă, detalii despre Te cunosc de undeva. Care a fost greu mai greu personaj de interpretat: ”Nebunul ăla...” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:53
Xtra Night Show. Romică Țociu și Paula Chirilă, detalii despre Te cunosc de undeva. Care a fost greu mai greu personaj de interpretat: ”Nebunul ăla...” / VIDEO
  • Xtra Night Show. Romică Țociu și Paula Chirilă, detalii despre Te cunosc de undeva
  • Care a fost greu mai greu personaj de interpretat
Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Richard Abou Zaki, în lacrimi! Din ce motiv s-a emoționat juratul: „M-a crescut singură...” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:51
Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Richard Abou Zaki, în lacrimi! Din ce motiv s-a emoționat juratul: „M-a crescut singură...” / VIDEO
  • Richard Abou Zaki a izbucnit în lacrimi
  • De ce s-a emoționat juratul
Când încep înscrierile la creșă și grădiniță în 2024. Anunțul făcut de Ministrul Educaţiei, Ligia Deca
Stiri interne • ieri la 23:46
Când încep înscrierile la creșă și grădiniță în 2024. Anunțul făcut de Ministrul Educaţiei, Ligia Deca
  • Data la care vor începe înscrierile la creșă și grădiniță anul acesta
  • Anunțul făcut de Ministrul Educaţiei, Ligia Deca
Mireasa - Capriciile iubirii. Alexandru și Cristina, triști în urma nominalizărilor! Concurenta a intrat în cursa de eliminare: „Gânduri negative...” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:44
Mireasa - Capriciile iubirii. Alexandru și Cristina, triști în urma nominalizărilor! Concurenta a intrat în cursa de eliminare: „Gânduri negative...” / VIDEO
  • Alexandru și Cristina au fost triști în urma nominalizărilor
  • Concurenta a fost pe punctul de a fi eliminată
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Cine l-a salvat
recomandare pe observatornews.ro
Cine l-a salvat
Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România! Detalii fabuloase despre evenimentul colosal, care va costa o avere
recomandare pe as.ro
Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România! Detalii fabuloase despre evenimentul colosal, care va costa o avere
VINE URGIA! Accuweather a lansat alertă de ninsoare în România! Care sunt zonele afectate!
Romania TV
VINE URGIA! Accuweather a lansat alertă de ninsoare în România! Care sunt zonele afectate!
„Un frăţior sau o surioară”. Vlăduţa Lupău a făcut marele anunţ în direct la TV
Romania TV
„Un frăţior sau o surioară”. Vlăduţa Lupău a făcut marele anunţ în direct la TV
Negresă pufoasă de post, fără zahăr. Prăjitura delicioasă care potolește pofta de dulce
recomandare pe antena3.ro
Negresă pufoasă de post, fără zahăr. Prăjitura delicioasă care potolește pofta de dulce
Aryan, copilul de doi ani dispărut în Botoşani, a fost găsit şi va fi transportat la spital
recomandare pe antena3.ro
Aryan, copilul de doi ani dispărut în Botoşani, a fost găsit şi va fi transportat la spital
Horoscop 19 martie 2024. Fecioarele au nevoie de o vacanță, Scorpionii acceptă o nouă provocare
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 martie 2024. Fecioarele au nevoie de o vacanță, Scorpionii acceptă o nouă provocare
Cum să ții căpșunele în frigider, în mod corect. Nu se vor strica atât de repede
recomandare pe playtech.ro
Cum să ții căpșunele în frigider, în mod corect. Nu se vor strica atât de repede
Cele două zodii care vor străluci în luna aprilie. Vor avea zile de vis înainte de Paște
recomandare pe playtech.ro
Cele două zodii care vor străluci în luna aprilie. Vor avea zile de vis înainte de Paște
Copilul de doi ani dispărut la Botoșani a fost găsit în pădure, în apropierea unei mănăstiri
recomandare pe redactia.ro
Copilul de doi ani dispărut la Botoșani a fost găsit în pădure, în apropierea unei mănăstiri
Ce nu au voie să facă femeile în prima zi din Postul Paștelui. Totul despre "Lunea curată"
recomandare pe redactia.ro
Ce nu au voie să facă femeile în prima zi din Postul Paștelui. Totul despre "Lunea curată"
Au renunţat la agitaţia din Capitală şi s-au mutat la ţară! Cum arată casele vedetelor din zona rurală a României
recomandare pe Ciao.ro
Au renunţat la agitaţia din Capitală şi s-au mutat la ţară! Cum arată casele vedetelor din zona rurală a României
Ce mâncau românii acum 100 de ani? Nu existau țărani grași! Un fel îl mâncau și de trei ori pe zi!
recomandare pe shtiu.ro
Ce mâncau românii acum 100 de ani? Nu existau țărani grași! Un fel îl mâncau și de trei ori pe zi!
Câștigătoarea Power Couple a fost devoratoare de fotbaliști. Cu ce vedete din naționala României s-a iubit Daiana Anghel. GALERIE FOTO
recomandare pe ProSport.ro
Câștigătoarea Power Couple a fost devoratoare de fotbaliști. Cu ce vedete din naționala României s-a iubit Daiana Anghel. GALERIE FOTO
Carmen Grebenișan a făcut anunțul la doi ani de la nuntă: „Tot timpul m-am gândit să fac asta!“
recomandare pe bzi.ro
Carmen Grebenișan a făcut anunțul la doi ani de la nuntă: „Tot timpul m-am gândit să fac asta!“
Monica Tatoiu sare la gâtul lui Cătălin Măruță: „Anumite lucruri nu le pot ierta!”
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu sare la gâtul lui Cătălin Măruță: „Anumite lucruri nu le pot ierta!”
Avertisment de ultimă oră pentru românii care țin post!
recomandare pe dailybusiness.ro
Avertisment de ultimă oră pentru românii care țin post!
Aceasta este LISTA cu produsele reduse de Paște la LIDL. De azi sunt la raft!
recomandare pe dailybusiness.ro
Aceasta este LISTA cu produsele reduse de Paște la LIDL. De azi sunt la raft!
O tragedie acoperită de „sistem”. Povestea din spatele cazului horror de la Școala „Nicolae Titulescu”
recomandare pe Jurnalul.ro
O tragedie acoperită de „sistem”. Povestea din spatele cazului horror de la Școala „Nicolae Titulescu”
Pescobar caută înlocuitor pentru Larisa Popa la Taverna Racilor. Ce salariu generos oferă
recomandare pe a1.ro
Pescobar caută înlocuitor pentru Larisa Popa la Taverna Racilor. Ce salariu generos oferă
Close