Mama lui Marcel Toader a aflat de la Antena Stars că fiul ei a murit: „Tocmai voiam să-l sun”

Cum arată camera în care Alexandra Măceșanu a fost ținută. Imagini în premieră © spynews.ro

Mama lui Marcel Toader nu-și poate reveni din șoc, după moartea fulgerătoare a fiului ei. Femeia a mărturisit că, în seara fatidică de sâmbătă, chiar se pregătea să îl sune, așa cum obișnuia să facă.

Mama afaceristului a declarat, în exclusivitate pentru Antena Stars, că a aflat de la televizor că fiul ei a murit. Sau, mai bine zis, că de acolo a primit confirmarea. Deși inițial a fost sunată de o nepoată care a informat-o de acest lucru, femeia nu a crezut până nu a deschis televizorul.

„Duminica trecută l-am văzut ultima oară. Și tocmai voiam să-l sun. Eu sunam numai seara. Mi-am curățat unghiile și mi-am zis să îl sun. Și m-a sunat o nepoată să îmi spună că vorbește lumea că a murit Marcel. Eu am zis că mai glumește. L-am sunat și n-a răspuns. Și am dat drumul la Antena Stars și am văzut. Ultima oară când am vorbit, mi-a zis că totul era bine și să nu-i duc grija. Mi-a zis că era obosit că a lucrat la o piscină și era soare”, a spus mama lui Marcel Toader, pentru Antena Stars.

Tot ea a confirmat faptul că, marți, trupul neînsuflețit va fi adus la Constanța și că înmormântarea va avea loc la Cumpăna.

„Mâine îl scoate de la autopsie și îl duce ori la o biserică, ori la o capelă. Și marți venim cu el aici, la Constanța. Îl ducem la Cumpăna. A avut aceeași soartă ca tatăl lui”, a mai spus mama lui Marcel Toader.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro