Soția lui Mihai Constantinescu, adevărul după ce s-a scris despre un al treilea stop cardiorespirator

Soția lui Mihai Constantinescu, adevărul după ce s-a scris despre un al treilea stop cardiorespirator © Arhivă

Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, face dezvăluiri după ce în presă a circulat informația conform căreia artistul ar fi suferit un al treilea stop cardiorespirator.

Adevărul în cazul acestei știre șocante este lămurit de către soția lui Mihai Constantinescu, care a oferit niște declarații scurte și ușor vagi. Deși menționează că nu poate da prea multe detalii despre starea soțului ei, Simona Secrier amintește de faptul că există o îmbunătățire.

„Nu pot să dau prea multe detalii despre starea lui Mihai Constantinescu. Se vede deja o mică îmbunătățire, sperăm la mai mult”, a explicat Simona Secrier, pentru wowbiz.ro.

Gabriel Cotabiță se roagă neîncetat pentru colegul lui

Surse apropiate au dezvăluit că Gabriel Cotabiță se roagă zilnic pentru colegul său de breaslă și oferă încurajări prin prisma poveștii sale de viață.

„Gabi este mișcat de situația în care se află Mihai Constantinescu. Se roagă pentru el, la fel ca alți colegi de scenă. Așa cum și alții s-au rugat pentru viața lui în urmă cu patru ani. Se interesează regulat de starea de sănătate a colegului său. Și îi încurajează pe apropiații acestuia cu propria poveste de viață. În 2015, cei care i-au fost alături zi și noapte au crezut în minuni. Iar minunea s-a întâmplat”, a explicat un apropiat.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro