Deea Maxer, în război cu Cristina Ich. Iubita lui Piţi Jr, atacată pe internet. "Urăsc ipocrizia. Asumă-ţi"

+4 click pentru
galerie

Deea Maxer, în război cu Cristina Ich. Iubita lui Piţi Jr, atacată pe internet. "Urăsc ipocrizia. Asumă-ţi" © Instagram

Deea Maxer i-a adus acuzaţii destul de grave Cristinei Ich, pe internet. Soţia lui Dinu Maxer, care de altfel mai are puţin până când va naşte, la fel ca şi Cristina Ich, a acuzat-o pe cea din urmă de ipocrizie.

Deea Maxer, deranjată că Cristina Ich şi-a încălcat cuvântul

Cristina Ich a anunţat abia în luna a şasea că este însărcinată, luând pe toată lumea prin surprindere. Unul dintre motivele invocate de aceasta a fost faptul că, spune vedeta, nu voia să se folosească de fiul său pentru a promova diverse produse în mediul online.

"Voiam să mă bucur doar eu şi cei din jur, nu voiam să fac din copilul meu un baby influencer şi să mă gândesc cum îmi mai cresc joburile sau ce plasare de produs să mai fac pe seama copilului meu şi nici în continuare nu îmi doresc acest lucru", spunea Cristina Ich în momentul în care a anunţat sarcina.

Se pare că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, asta pentru că vedeta a început să promoveze pe Instagram diverse produse pentru copii. Ceea ce i-a pus capac Deei Maxer a fost reclama pe care Cristina Ich a făcut-o căruţului primit pentru bebeluşul său. Deranjată de acest lucru, Deea Maxer a transmis un mesaj dur în mediul online, în care spune că urăşte ipocrizia, făcând referire la acţiunea Cristinei Ich. În plus, Deea Maxer a postat şi o fotografie doveditoare, alături de un mesaj în care îşi justifică nemulţumirea cu privire la gestul făcut de Cristina Ich, care a făcut plasare de produse, deşi, iniţial, spunea că nu este de acord cu aşa ceva.

"Păi asta nu e plasare de produs? Este. Şi e normală. Pentru că eşti un influencer. Unul bun. Însă nu declara, nu te jura, că baby tău nu devine influencer şi nu plasezi produse pentru el. Că uite, trece timpul şi prinzi contracte groase. Şi asta te face să devii ipocrită. Pentru că ai promis publicului ceva, acum câteva luni. Asumă-ţi. Sau o să ne zici că te-ai răzgândit. Urăsc ipocrizia", a scris Deea Maxer pe Instagram. În final, după ce a acuzat-o pe Cristina Ich, menţionăm faptul că Deea Maxer a precizat că totul "este un pamflet şi trebuie tratat ca atare".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro