Deea Maxer, momente cumplite în timpul naşterii. Vedeta a povestit ce efecte dureroase vor avea pe termen lung complicaţiile suferite

Deea Maxer, momente cumplite în timpul naşterii. Vedeta a povestit ce efecte dureroase vor avea pe termen lung complicaţiile suferite © Captură Video

Deea şi Dinu Maxer formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Deşi vedetele şi-au văzut visul împlinit şi acum se pot lăuda că sunt părinţi atât de băiat, cât şi de fată, lucrurile nu au stat dintotdeauna la fel de bine. Frumoasa dansatoare a trecut prin clipe tragice în timpul naşterii, iar acestea vor avea nişte efecte la fel de crunte în viitor. 

Invitaţi la emisiunea "Agenţia VIP", Deea şi Dinu Maxer au povestit că sunt mai fericiţi ca niciodată de când în viaţa lor a mai apărut o minune, fetiţa lor pe nume Maysa. 

"Atât de mult mi-am dorit formula aceasta de familie, formula de familie în care practic eu am crescut. Familie de patru, cu copii el şi ea, cu fată şi băiat şi iată că acum mă bucur de formulă", a povestit Deea Maxer la "Agenţia VIP".

Soţia lui Dinu Maxer îşi aduce aminte cu groază de clipele prin care a trecut în timpul naşterii micuţei sale fiice. Vedeta a născut prin cezariană, a trecut printr-un travaliu cumplit şi a suferit unele complicaţii grave, cauzate de nişte varice de pe organele interne. Din cauza hemoragiei, frumoasa dansatoare nu va mai putea să fie mamă din nou.

"Această complicaţie a dus şi la faptul că eu nu o să pot să mai am o altă sarcină şi să mai pot să fac un alt copil, dar mă mulţumesc cu ce am", a mai spus Deea Maxer în cadrul emisiunii.

Drama din viaţa lui Dinu Maxer

Mereu îl vedeţi cu zâmbetul pe buze, radiind de fericire alături de familia lui. Chiar dacă are o mulţime de admiratori, puţini sunt cei care ştiu prin ce dramă a trecut Dinu Maxer. Din păcate, vedeta şi-a pierdut fratele de doar 10 ani, din cauza unui accident.

"A fost un accident de tramvai, extrem de discutat. Tatăl meu a încercat ani de zile să găsească vinovatul. El s-a dus după pâine şi a traversat pe unde nu trebuie...", a povestit Dinu Maxer.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro