Deea Maxer s-a dat de gol la TV! Ce sex are bebeluşul din pântece

+3 click pentru
galerie

Deea Maxer s-a dat de gol la TV! Ce sex are bebeluşul din pântece © Captură video

Deea şi Dinu Maxer vor deveni din nou părinţi. Cei doi artişti au dat vestea astăzi, iar în primele declaraţii s-au dat oarecum de gol şi cu privire la sexul bebeluşului. 

Andreas, fiul Deei şi al lui Dinu Maxer susţine că bebeluşul din pântecul mamei va fi fetiţă. De asemenea, cântăreaţa îşi doreşte la fel. În curând vor face o nouă ecografie pentru a afla dacă visul lor devine realitate. 

"Sigur Andreas o să vrea şi el să doarmă lângă surioara lui. Să vedem şi noi un film. (...) Eu îmi doresc ca în curând să îmi spună doamna doctor că în burtică e o fetiţă. Andreas a spus că lui i-a şoptit un îngeraş că este fetiţă. Ne-am hotărât la nume aşa oarecum", a spus Deea Maxer. 

Deea Maxer este deja însărcinată în patru luni şi jumătate şi este foarte fericită. Chiar dacă primele două luni au fost mai grele, cu greţuri, vedeta nu se plângă şi abia aşteaptă să devină din nou mamă. 

"Am burta mult mai mare acum la patru luni şi jumătate decât avea la Andreas. Mi-a fost mult mai rău în primele două luni. Pofte. Mănânc lămâile ca pe mere", a spus Deea Maxer. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro