Delia a vorbit despre problemele cu soțul: "Nu ne facem suficient timp pentru noi"

+3 click pentru
galerie

Delia si sotul ei, Razvan © Instagram

Delia are o căsnicie de șase ani cu omul de afaceri Răzvan Munteanu și este destul de discretă în privința vieții personale.

Vedeta se bucură de o carieră de succes pe piața muzicală românească, dar atunci când vine vorba despre relația cu soțul ei, artista a mărturisit că își regretă un singur lucru.

"Mi-a plăcut foarte mult el. Pur și simplu. Nu am stat să analizez ce mă atrage. Mi-a plăcut și lucrurile au venit de la sine în următoarele zile, săptămâni. Nu a fost nimic complicat. Ne-am plăcut și a fost momentul potrivit. Relația noastră a evoluat firesc, cam ca în majoritatea cazurilor. Nu am avut întâmplări nefericite, totul merge normal. Mi se pare că nu ne facem suficient de mult timp pentru noi și chiar aș vrea să mă ocup de acest aspect: să am mai mult timp liber și să călătoresc mai mult sau să stau degeaba mai mult. Nu aș ierta răutatea, nu aș putea să iert un om rău, această problemă fundamentală de agresivitate, violență, răutate. Nu aș putea să accept și nici să iert. Să stai într-o relație dacă ești nefericit?! Mi se pare deja o crimă, nu mi se pare un compromis", a spus Delia pentru Viva.ro.

Delia și Răzvan Munteanu s-au căsătorit în 2012, el fiind și managerul artistei. Delia a devenit cunoscută în 1999, când a fost solista trupei N&D.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest