VIDEO / Delia a dat o super petrecere de ziua ei. Toată lumea bună a Capitalei a fost prezentă

+3 click pentru
galerie

Delia a dat o super petrecere de ziua ei. Toată lumea bună a Capitalei a fost prezentă © Foto: Instagram

Petrecere de fiţe aseară într-un club cu renume din Capitală. Delia şi-a aniversat ziua de naştere, iar totul a ieşit incendiar. Tortul a fost exact pe placul ei, iar invitaţii numai unul şi unul. 

Delia şi-a aniversat ziua de naştere şi a dat o petrecere de zile mari. Toată lumea bună a Capitalei a fost prezentă la evenimentul de fiţe orgnaizat de artistă. Pasionată de călătorii şi ţinute extravagante, Delia a uimit pe toată lumea cu ce cadouri şi-a dorit. Aceasta a spus că nu are ce face cu hainele sau păpuşile de pluş, ci ar vrea dresuri de scenă, cosmetice, produse de demachiat, parfrumuri, dar pe lângă astea, vedeta îşi doreşte foarte mult detergent de vase şi un ceainic, potrivit Antena Stars.

CITEŞTE ŞI: Mesajul Antoniei pentru Delia, cu ocazia zilei de naștere a artistei! "Un copil gras"

Surpriza serii a fost.. tortul. Special făcut pe placul Deliei, acesta a fost decorat cu multe acadele şi bomboane cărora artista sigur nu le poate rezista! După ce invitaţii i-au urat numai de bine Deliei şi după ce aceasta şi-a pus o dorinţă în timp ce savura o acadea de pe tort, toţi au continuat petrecerea până în zorii zilei şi au consumat băuturi scumpe şi mâncăruri rafinate. Toţi s-au bucurat şi s-au distrat de minune, iar Delia s-a asigurat ca totul să iasă ca la carte.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro