Momente cumplite pentru un celebru băiat de oraș! Delia, apel disperat pentru ajutor

+2 click pentru
galerie

Momente cumplite pentru un celebru băiat de oraș! Delia, apel disperat pentru ajutor © Instagram

Încă un moment greu pentru showbizul românesc! Un celebru "băiat de oraș" are probleme de sănătate. Printre primele persoane care au făcut un apel disperat pentru ajutorarea acestuia se numără și Delia.

Delia a postat un mesaj care i-a lăsat pe toți cu gura căscată! Artista a distribuit un mesaj pe Instagram în care îi roagă pe toți cei binevoitori să meargă la Centrul de Transfuzie Sanguină din București pentru a dona sânge.

Alex Faur este un apropiat al milionarilor din România, făcând parte din gașca bogătașilor, prin prisma relației de amiciție pe care o are cu fiul celebrului designer Elie Saab. 

Alex Faur este prieten apropiat cu Ana Morodan, Anastasia Soare, Delia dar și multe alte vedete. El călătorește cu avioanele private în cele mai exclusiviste locații ale lumii și ia mereu parte la evenimente importante, în diferite țări. În urmă cu doar câteva zile, Alex Faur a postat un mesaj destul de sensibil pe rețelele sociale, alături de o fotografie. 

"Pun trecutul în spate. #mergimaideparte", a scris Alex Faur, pe Instagram. 

Persoanele care doresc să ajute și să doneze sânge o pot face la Centrul de Transfuzie Sanguină din București, aflat pe strada Doctor Constantin Caracaș nr. 2. Nu este nevoie de o anumită grupă de sânge, așa cum reiese și din mesajul postat pe Delia

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro