Care este „boala” mistuitoare a Deliei. Artista a spus totul, fără rețineri: „E ceva horror”. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Care este „boala” mistuitoare a Deliei. Artista a spus totul, fără rețineri: „E ceva horror”. VIDEO © captură video

Delia a fost nașă ieri pentru cel de-al doilea copil al surorii sale, Oana Matache. Înainte de marele eveniment, frumoasa artistă a susținut un concert de zile mari pe litoral, într-un club de fițe din Mamaia, iar pe fugă, a oferit un interviu pentru „Xtra Night Show” în cadrul căruia a povestit care este „boala” care nu-i dă pace. 

Într-un interviu acordat pentru „Xtra Night Show”, Delia a povestit că „boala” ei este legată de...seriale! Artista a mărturisit că din cauza serialelor stă uneori până târziu în noapte și de aceea nu se poate trezi devreme, pentru a face sport. Mai mult, Delia a mai mărturisit că nici căldura nu este prietena ei!

„Vor fi evenimente toată vara asta, nu doar la mare, în toată țara. În ultima săptămână nu am mai făcut sport pentru că a fost foarte cald, în București, între betoane, e ceva horror. Trebuie să las serialele, pentru a mă trezi la ora 6, să mă apuc de alergat. Acum mă culc pe la 1 jumate, 2, 2 jumate, 3, depinde de ce mă prinde, ca serial.  Sunt înnebunită după filme, la modul bolnăvicios și dacă mă prinde un serial, mă uit la câte un sezon, pe seară. Multe dintre ele...mă lasă cu o mică depresie, nu îmi lasă o energie bună, sunt masochistă. Depresivii pot fi foarte energici. Am emoții când trebuie să țin un copil foarte mic în brațe” a spus Delia, pentru „Xtra Night Show”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest