Delia a cântat piesa de pe locul 1 în trending pe Youtube a lui Carmen de la Sălciua! Iată cum sună. VIDEO

Delia a cântat piesa de pe locul 1 în trending pe Youtube a lui Carmen de la Sălciua! Iată cum sună. VIDEO © captură Facebook Kiss FM

Face ea ce face şi ne uimeşte! Delia a făcut furori, cântând piesa de pe locul 1 în trending pe Youtube. Nu este vorba de orice piesă, ci de cea a lui Carmen de la Sălciua. 

La doar şase zile de la lansare, piesa lui Carmen de la Sălciua intitulată "Noapte bună iubi" a ajuns pe locul 1 în trending pe Youtube. Invitată la postul de radio Kiss FM, după ce a cântat mai multe piese îndrăgite în acest moment, Delia a trecut la piesa "Noapte bună iubi". 

Cum s-a descurcat artista? Păi cum altfel dacă nu spectaculos! Delia ne-a arătat din nou că are una dintre cele mai bune voci din industria muzicală românească şi că poate cânta absolut orice. Fără limite, la provocarea de vineri, Delia a trecut de la trap la manele.

Rusu şi Andrei s-au distrat alături de Delia, care, pe lângă faptul că ne-a arătat că poate cânta orice, ne-a arătat şi că poate dansa pe orice! Mişcările specifice acestui gen muzical n-au lipsit. Atât admiratorii Deliei, cât şi cei ai lui Carmen de la Sălciua au fost încântaţi!

Ce se întâmplă în viaţa lui Carmen de la Sălciua

Să fi fost şi ca un dar pentru Carmen de la Sălciua?! Nimic nu e imposibil! Carmen de la Sălciua şi-a serbat ziua de naştere joi, 3 octombrie. La petrecerea de pomină a fost invitat şi Culiţă Sterp, care, conform unor surse apropiate celor doi, a fost prima persoană care a ajuns la locaţie. 

Totul, la scurt timp după ce Culiţă Sterp a postat un mesaj pe reţelele de socializare dedicat femeii cu care s-a iubit trei ani.

„La mulți ani frumoși și sănătoși persoanei cu care mi-am trăit 3 ani din viață, cu care am împărțit aceeași masă, aceeași casă, același pat! 3 ani frumoși, care au trecut cu bune, cu rele, ani la care s-a mai adăugat unul în care ne-am îndepărtat și ne-am apropiat, dar cel mai important am rămas fiecare cu ceva unul de la altul! Mă bucur pentru tine pentru că îți știu sufletul și știu că o simplă fată de la țară a ajuns printre cele mai cunoscute artiste din țară, și iubită de atâția oameni! În ciuda a toate ce s-au întâmplat, îți doresc din tot sufletul să fii fericită alături de ce iubești tu din suflet! 🙈 La mulți ani, încă o dată! 🤗”, a fost mesajul lui Culiță Sterp.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro