Delia se reinventează. Artista va susține, în premieră în România, un concert drive-in. Claxoanele și flash-urile vor înlocui aplauzele fanilor

Artista va susține, în premieră în România, un concert drive-in © Instagram

Reinventarea este cuvântul care o caracterizează pe Delia. Celebra artistă nu stă locului nici în izolare și imediat după ieșirea din starea de urgență, artista va susține un concert drive-in, o premiră în România. 

Delia nu a stat degeaba în izolare. Artista le-a pregătit fanilor cel mai tare concert de până acum. Astfel, după ridicarea stării de urgență impusă din cauza pandemiei de coronavirus, Delia va susține un concert inedit, printr-o premieră în România.

Pentru prima dată în România, Delia va susține pe data de 31 mai un concert drive-in. În aceste condiții, artista își va reîntâlni fanii printr-o manieră inedită și îi va bucura de la distanța, sunetul ajungând până în autoturismele celor care vin să îi asculte live cele mai noi piese, prin sistemul audio al fiecărei mașini. 

Biletele pentru concertul de la sfârșitul lunii mai s-au pus deja în vânzare, iar în funcție de locul preferat, costul acestora variază între 290 și 990 de lei per mașină. Trebuie știu faptul că într-un autoturism pot fi maximum trei persoane. 

Cei care vor lua partea la experimentul inedit al Deliei vor avea parte de cea mai tare experiență, bucurându-se de o vizibilitate cât mai bună prin prezența ecranelor video poziționate atât pe scenă, cât și în zona în care mașinile vor fi staționate, potrivit infomusic.ro. Prin această măsură, oamenii vor respecta distanțarea socială și nimeni nu va fi pus în pericol. 

Astfel, 350 de autoturisme, cu câte trei persoane, sunt așteptate în parcarea de la Romexpo, acolo unde Delia va da startul unei petreceri de zile mari. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro