SUPEREXCLUSIVITATE! Denis Alibec, cel mai așteptat interviu! Fotbalistul vorbește în premieră despre soție și copii, dar și ce a făcut cu primii bani câștigați din fotbal

+3 click pentru
galerie

Viaţa lui a fost comentată şi analizază pe toate părţile. Acum, în exclusivitate, pentru Antena Stars, Denis Alibec îşi spune povestea vieţii şi răspunde pentru prima dată la cele mai intime întrebări. Un interviu în care veţi afla cine este cu adevărat Denis Alibec.

"Jucam fotbal cu unchiul meu, el mi-a spus să mă apuc de fotbal. Pe la 6, 7, ani am început să merg la Portul Constanţa, mi-a plăcut şi am spus că acesta a fost viitorul meu.", spune Denis Alibec, în premieră la Star Matinal.  

Indiferent că a căzut sau că s-a ridicat, cea care l-a susţinut necondiţionat a fost mama sa. "Sunt singurul fiu, sunt crescut de mamă, probabil din acest motiv este şi atât de ataşată de mine şi îi mulţumesc mult pentru asta. Cred că mama mea este motivul pentru care eu am ajuns până aici. Mama este motorul meu.", mărturisește Denis Alibec.

Un motor care l-a ajutat să joace azi în liga profesioniştilor. "Nu mă gândeam că o să ajung până aici. Regret momentele din perioada în care am jucat la Inter, probabil, dacă aveam mintea de acum, cu siguranţă, încă jucam acolo. Au fost momente frumoase şi mi le amintesc cu plăcere. " Dar au fost şi momente în viaţă în care a fost criticat foarte dur. "Spre norocul meu, familia m-a sprijinit foarte mult, sprijinul familiei a contat foarte mult pentru mine. M-am apucat de fotbal ca să ajung un fotbalist profesionist şi nu cred că ar renunţa nimeni la acest vis. Este important să crezi în tine. Am prieteni din copilărie, dar am prieteni şi din fotbal, chiar dacă invidia distruge prietenia în fotbal. Trebuie să mergi mai departe şi să accepţi că sunt oameni mai buni ca tine.", se destăinuie fotbalistul.

Interviul, în exclusivitate, la Star Matinal, azi de la ora 9:00, pe Antena Stars. Denis Alibec vorbeşte despre rolul de tătic, dar şi despre viitoarea soţie. Nu rataţi un super interviu!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro