Denisa Despa, de urgenţă la spital! Ce s-a întâmplat cu vedeta

+4 click pentru
galerie

Denisa Despa, de urgenţă la spital! Ce s-a întâmplat cu vedeta © captura video

Denisa Despa, una dintre cele mai cunoscute dansatoare de la noi de ţară,  a ajuns de urgenţă la spital. Care este motivul pentru care blondina a fost internată? 

Denisa Despa a ajuns la spital. Dansatoarea a declarat printr-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii "Agenţia VIP", motivul pentru care a ajuns la spital. "Eram acasa, cu prietena mea şi efectiv am leşinat. Am chemat salvarea, a venit, m-au dus la spital şi m-au băgat la perfuzii. Am avut o cădere de calciu, am leşinat, mi-a fost foarte rău şi momentan sunt la spital, la perfuzie, îmi aştept rezultatul analizelor, nu se ştie încă ce s-a întâmplat. Din nou acelaşi ghinion, din nou eu!",  susţine blondina.

Întrebată de Cristi Brancu dacă a fost stresată de ceva anume, Denisa a vorbit deschis şi nu a ezitat să povestească ceea ce s-a întâmplat. "Da, am fost stresată în ultimul timp, am avut un an prost, anul ce a trecut, 2019. În mare parte ştiţi despre ce e vorba. Pe lângă asta, mi s-au furat şi toate actele, nu am putut merge la evenimente. Mi s-a furat portofelul cu o sumă de bani foarte mare.", a continuat dansatoarea. 

Denisa Despa este profund dezamăgită de faptul că nu a putut să-şi onoreze prezenţa în cadrul evenimentelor la care a fost invitată, motivul principal fiind faptul că actele i-au fost furate. "Mi-am reluat activitatea, cu dansurile, mi-a mers şi nu prea mi-a mers, pentru că am spus că nu o să mai practic această meserie. Din păcate, o perioadă nu am putut să-mi onorez evenimentele din cauza portofelului pe care mi l-au furat cu acte cu tot ", a completat ea pentru "Agenţia VIP". 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro