FOTO / Denisa Despa și iubitul, show erotic în fața tuturor! Au dat frâu liber fanteziilor, într-un club de fițe

+4 click pentru
galerie

FOTO / Denisa Despa și iubitul, show erotic în fața tuturor! Au dat frâu liber fanteziilor, într-un club de fițe © Instagram

Denisa Despa și iubitul ei, Ciprian, se iubesc extrem de mult și nu se tem nici să le arate celor din jur acest lucru. Așa se face că cei doi amorezi au dat frâu liber fanteziilor într-un club de fițe din Capitală.

Denisa Despa a postat pe contul ei de Instagram un clip video de aseară, dintr-un club de fițe din Capitală. Îmbrăcată într-o pereche de colanți mulați și o bluză la fel de mulată, cu formele la înaintare, Denisa Despa s-a unduit ca o felină pe muzică bună, dar nu a uitat nici de iubitul său. 

Vedeta nu l-a neglijat deloc pe Ciprian și, în timp ce dansa lasciv lângă acesta, îl mai săruta, din când în când, cu mare patos pe cel care îi va deveni soț. 

Denisa Despa a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei, în urmă cu câteva luni. Iubitul i-a făcut cea mai mare surpriză. Fără să stea pe gânduri, dansatoarea a răspuns "Da" şi iată că visul i se îndeplineşte, iar în curând va fi femeie măritată.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro