Denisa Nechifor, răsfăț pentru fiică, înainte de Crăciun. Unde a ales să petreacă vacanța

+3 click pentru
galerie

Denisa Nechifor, răsfăț pentru fiică, înainte de Crăciun. Unde a ales să petreacă vacanța © Facebook

Denisa Nechifor este o femeie împlinită și o mamă foarte implicată. Fosta soție a lui Adrian Cristea are grijă ca niciodată să nu-i lipsească nimic fiicei sale, pe care o răsfață cum știe ea mai bine.

În timp ce majoritatea oamenilor plănuiesc să plece în vacanță în locuri cu multă zăpadă, potrivite pentru această perioadă a anului, Denisa Nechifor preferă destinațiile ceva mai calde. Așadar, în fiecare an, blondina strânge o gașcă mare și pleacă în Dubai pentru câteva zile. 

"Am stat în Dubai 10 zile şi m-am întors săptămâna trecută. E vacanţa noastră de sfârşit de an pe care o fac împreună cu prietenii din copilărie din Iaşi, plus prietenii din Bucureşti şi copiii lor. Anul trecut am fost 40 de persoane, anul acesta ne-am adunat 25. De patru ani mergem cu toţii în Dubai. De ce acolo? Pentru că e cea mai apropiată destinaţie caldă, că e comod, copiilor le place, avem o mulţime de activităţi şi atracţii pentru ei, plus mall-uri, restaurante bune, hoteluri de lux", a declarat Denisa Nechifor, pentru click.ro.

Își ține ascunsă relația

Denisa Nechifor este o împătimită a vacanțelor și doar în acest an a călătorit de peste 20 de ori. Are multe proiecte, din care face bani frumușei, astfel că nu își refuză nici o plăcere și își permite să plece oriunde își dorește. În urmă cu câteva luni, Denisa Nechifor a vorbit pentru prima dată și despre o relație asumată, după căsnicia cu Adrian Cristea. Denisa Nechifor spune că își dorește mai multă liniște în viața ei, dar păstrează misterul în privința bărbatului care o face să zâmbească zilnic. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro