Denisa Răducu a trăit trei mari șocuri înainte să moară! Ce pofte îi făcea mama artistei, să mai uite de suferință

Denisa Răducu a trăit trei mari șocuri înainte să moară! Ce pofte îi făcea mama artistei, să mai uite de suferință © Facebook

Au trecut mai bine de doi ani de când Denisa Răducu s-a stins fulgerător, la doar 27 de ani. Îndrăgita manelistă s-a stins din viață după ce a luptat luni de zile cu cancerul, iar Denisa a primit trei vești crunte înainte să moartă, pe care cu greu le-a acceptat. 

Primul șoc pe care Denisa Răducu l-a trăit înainte să moartă a fost faptul că mama ei, Geta Dovleac, a aflat că are cancer, înainte ca manelista să afle de afecțiunea care a omorât-o. A urmat apoi dispariția banilor din cont, iar ultimul a fost atunci când a primit diagnosticul ce avea să îi aducă sfârșitul.

Pentru a-i mai alina durerea, Geta Dovleac i-a făcut toate poftele căci știa ce urmează și voia să o vadă fericită în ultimele clipe de viață. Mama Denisei Răducu a vrut cu orice chip ca artista să își trăiască liniștită ultimele clipe de viață. 

"A avut trei şocuri: că am făcut eu cancer, că a văzut contul bancar gol şi când a aflat că are ea cancer, gradul 4. În două săptămâni a luat-o galopantă. Cât am mai chinuit-o şi cu naturistele. Mă vedea că plâng şi spunea că ştiu ceva şi nu îi spun. ea ştia, că era deşteaptă. De când a aflat şi până pe 23 iulie nu am îndrăznit o dată să o întreb cui lasă casa, maşina, telefonul, în ce să o îmbrac, unde să o duc. Cum să fac aşa ceva? Îmi zicea să îi fac varză călită cu coaste şi mămăliguţă. Mă duceam mereu şi îi cumpărat carne şi îi făceam mămăligă cu pomana porcului. Avea 3 prietene: Alina, Iuli şi Roxana.", a povestit Geta Dovleac


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro