Jurnalul secret al Denisei Răducu! Familia regretatei cântărețe l-a descoperit după ce a murit

+3 click pentru
galerie

Jurnalul secret al Denisei Răducu! Familia regretatei cântărețe l-a descoperit după ce a murit © Spynews

Un jurnal secret al Denisei Răducu i-a dat peste cap pe toți cei din familia regretatei cântărețe. Acesta a fost găsit abia după ce artista s-a stins din viață. 

Se pare că Denisa Răducu ar fi avut o bucată de hârtie pe care ar fi trecut câteva lucruri importante din viața ei. Potrivit acesteia, descoperită de familie abia după ce a murit, Denisa ar fi simțit nevoia să ajungă la medic de mai demult, însă din cauza faptului că muncea foarte mult nu a reușit să facă acest lucru.

Potrivit informațiilor www.spynews.ro de imediat după ce Denisa a murit, cântăreața notase acolo însemnările de zi cu zi, iar la un moment dat ar fi trecut câteva programari la doctor, dar la care nu a mai ajuns. Analizele respective ar fi trebuit să fie făcute în noiembrie 2016, semn că starea de oboseală și energia pierdută îi ridicau semne de întrebare.

”Vor explicații, cei din familie sunt deciși să afle când, de fapt, a început Denisa să se simtă rău. Vor să știe măcar acest adevăr, pentru că ea nu se plângea niciodată de nimic, doar că semnele bolii ei au apărut de mai înainte de a se acutiza problema. Vor să fie împăcați cu ideea că, într-adevăr, nu se mai putea face nimic. Măcar atât...”, ne-a spus un apropiat al familiei. 

Câteva luni mai târziu, Denisa Răducu a aflat că este grav bolnavă. A urmat o perioadă de câteva luni în care s-a lptat cu boala gravă. Din păcate, a pierdut lupta pe data de 23 iulie 2017. A murit aasă, înconjurată de către cei din familie.

Adelina, sora ei, a povestit ulterior cum au fost ultimele clipe din viața Denisei Răducu. "Totul s-a întâmplat în somn. Nu a fost un final să ţipăm. Am văzut că respiră mai greu. Nimeni nu avea un somn liniştit ştiind că ea suferă", a spus Adelina.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest