Scene impresionante acasă la Denisa Răducu! Ce s-a întâmplat în camera artistei, în urmă cu puțin timp

+3 click pentru
galerie

Scene impresionante acasă la Denisa Răducu! Ce s-a întâmplat în camera artistei, în urmă cu puțin timp © Arhiva

Fanii nu au uitat-o pe Denisa Răducu. S-au desfășurat scene impresionante acasă la artistă, iar rudele au fost foarte impresionante de gestul pe care l-au făcut admiratorii pentru regretata manelistă. 

Tatăl Denisei Răducu a vorbit, în exclusivitate pentru Star Magazin, despre gesturile pe care le-au făcut fanii pentru manelistă, la mai bine de doi ani de la moartea ei tragică, la doar 27 de ani. Denisa Răducu s-a stins din viață în urmă cu doi ani, răpusă de cancer, și a lăsat în urmă numai durere și suferință în sufletele celor care au cunoscut-o și apreciat-o. 

Pelerinaj la mormântul artistei

"Deci, practic nu e săptămână să nu vină băieţi, tineret care o cunoştea. Şi săptămâna trecută au venit nişte băieţi, nişte fete şi la mormânt. Au trecut şi pe acasă, au făcut nişte fotografii. I-am invitat înăutru, au văzut camera ei, lucruri din astea... Nişte fotografii, le-am mai dat şi fotografiile pe care le-am mai avut pe acasă. Bucuria nu e în sensul bun al cuvântului, dar faptul că nu e dată uitării e un lucru. E ceva, deci contează foarte mult treaba asta. Asta înseamnă că nu a fost o fată care să nu fie iubită sau să aibă altfel de probleme cu cei care o îndrăgeau.", a povestit tatăl regretatei maneliste, la Star Magazin.

Tatăl Denisei Răducu a vorbit și despre obiectele care au mai rămas în urma manelistei, după ce a aceasta a fost răpusă de cancer, la doar 27 de ani. Totodată, bărbatul spune că anumite lucruri au fost păstrate, în amintirea fiicei sale. 

"Am mai dat ce-am mai avut, în general fotografii, am mai dat din tricouri. Deci, lucruri din acestea mai mult simbolice. Nu vreţi să vă despărţiţi de prea multe obiecte pe care ea le-a deţinut. Nu, nu! Deci, ce pot să dau, dau. Ce ţine de ea ca persoană şi de noi ca familie, vă daţi seama că nu putem să ne despărţim aşa uşor.", a mai spus tatăl Denisei Răducu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest