Denisa Tănase a pus pe locul doi sănătatea. Afacerile îi ocupă tot timpul: „Mircea mă ceartă”

Denisa Tănase a pus pe locul doi sănătatea © Arhiva

Denisa Tănase munceşte şi nu se mai opreşte. Artista are o viaţă extrem de agitată şi pe lângă concertele pe care le are de susţinut, vedeta şi-a descoperit de ceva timp o mare pasiunea. Pe lângă muzica, acum Denisa se ocupă şi de propria afacere. 

De câţiva ani, Denisa are o afacere cu parfumuri şi cosmetice de care se ocupă chiar ea. Deşi muzica îi ocupă mult timp, vedeta nu s-a dat bătută şi şi-a dus pasiunea la un alt nivel. Şi putem spune că se prea ocupă, având în vedere faptul că vedeta a declarat că nu reuşeşte să stea nici la masă fără telefon.

Denisa a pus totul pe planul doi, chiar şi sănătatea, însă acum corpul i-a dat un semnal de alarmă, iar vedeta încearcă se îndrepte lucrurile.

„Mircea mă ceartă, pentru că stau foarte mult pe telefon și lucrez și efectiv de multe ori îmi ia telefonul din mână, în special când mâncăm. Pe fond de stres slăbesc, eu mă îngraș doar în vacanțe. Când slăbesc foarte mult, îmi iau câte o vacanță ca să pot să merg să dorm și să mănânc”, a declarat, pentru Libertatea, Denisa Tănase.

Pe lângă sănătate, vedeta îşi neglijează şi partenerul, însă are noroc că bărbatul cu care îşi împarte viaţa o iubeşte la nebunie.

„Cred că discutăm afaceri mai mult decât ar trebui. Și de multe ori, dacă suntem în camere diferite, ne scriem pe Whatsapp: „Auzi, am o idee”, a mai spus vedeta pentru aceeaşi sursă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro