Pare că duce o viaţă de vis, dar are o mare suferinţă. Mama Antoniei a recunoscut. "Îmi dau lacrimile"

+3 click pentru
galerie

Pare că duce o viaţă de vis, dar are o mare suferinţă. Mama Antoniei a recunoscut. "Îmi dau lacrimile" © Foto: Facebook

Denise Iacobescu este o femeie fericită, plină de viaţă şi recunoscătoare pentru ceea ce trăieşte în fiecare zi. Mama Antoniei are, însă, o singură durere. Faptul că nepoţica ei, Maya, nu poate să fie alături de ea.

Denise Iacobescu a vorbit la "Acces Direct" despre durerea pe care o simte din cauză că nu poate să-şi vadă nepoata la fel cum se întâmplă cu cei doi nepoţei. Chiar şi aşa, mama Antoniei are speranţă că lucrurile se vor rezolva, iar fiica sa va putea să fie alături de fetiţa ei Maya.

CITESTE SI: Cum a reacţionat Antonia când a aflat că cel pe care îl credea tată nu este părintele ei biologic. Mama artistei a spus totul!

"Îmi este foarte mult dor de Maya. Am momente când văd copii pe stradă, fetițe care seamănă cu ea și îmi dau lacrimile. Îmi este dor, sunt întrebată de ce nu mă duc la ea, merg vara dar nu îmi permit mai mult, nu mă duc până la mare. Maya nu a mai venit În România de 5-6 ani, din păcate. Sperăm că într-o bună zi să o avem. Este greu să știi că ai o nepoată și nu te poți bucura de ea 100%. Dar Dumnezeu le aranjează pe toate și toate la timpul lor. Nu țin legătură că nu am de ce cu părinții lui Vicenzo, dar când mergem la ea suntem cu toții acolo. Trebuie să ne purtăm civilizat", a spus Denise Iacobescu la "Acces Direct".

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro