Prima ceremonie a focului la Insula Iubirii! Cu sufletul sfâşiat, Denisa i-a spus adio lui Adrian. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Prima ceremonie a focului la Insula Iubirii! Cu sufletul sfâşiat, Denisa i-a spus adio lui Adrian. VIDEO © captură video

La numai 5 ore de când l-a lăsat pe Adrian în „grija” Mariei Ilioiu, Denisa a auzit sunetul alarmei în resort. În ediţia de luni, la scurt timp de la acel moment, concurenta a luat marea decizie: i-a spus adio şi a aruncat brăţara în foc!

Adrian nu a regretat deloc picarea în ispită cu Maria şi a dezvăluit că în relaţia lui Denisa, intervenise monotonia. Însă, concurenta nu îşi explică acest lucru, dat fiind faptul că le mergea bine împreună, înainte de a veni în Thailanda şi, mai mult, Adrian voia să o ceară de soţie. Denisa nu a vrut să facă acest pas pentru că dorea să-şi termine facultatea mai întâi. 

"Multe minciuni, pe care nu mă aşteptam să le aud din partea lui. Că eu îl călăresc, că nu îi place când îl iau în braţe, dar când dormim, el de ce vine să mă ia în braţe? Când stăm în pat împreună de ce dormim, mă ia în braţe? Nu dormim fund în fund şi noapte bună. Nu era o atitudine rece. Cum poţi să spui că este monotonie când tu înainte să vii aici îi spui că vrei s-o ceri de soţie când veniţi acasă? I-am văzut atitudinea. Are atitudinea de cuceritor. A venit aici să facă întrecere cu ispitele. Am primit toate explicaţiile. Nu regret că m-am despărţit de el. Puteţi să îi transmiteţi că e un om liber şi poate să facă ce vrea cu viaţa lui. Fără niciun regret. Trebuie să aduci undeva o persoană, să o umileşti, ca să-i spui că este monotonie? Nu! Putea să-mi spună chestia asta acasă, nu era nevoie să mă umilească în faţa tuturor. Nu mă aşteptam.", a spus Denisa la prima ceremonie a focului de la "Insula Iubirii". 

Deşi a încercat pentru puţin timp să creadă că totul nu a fost aşa cum pare, când Radu Vâlcan i-a arătat şi declaraţiile concurentului după picarea în ispită, Denisa nu a mai stat pe gânduri şi a spus stop. "I-a dat liber" lui Adrian şi, întrebată dacă doreşte să îi fie tăiată brăţara care reprezenta iubirea şi legătura dintre ea şi partener, a răspuns tare şi răspicat că... da!

"Da! După ce a făcut, eu nu ştiu cum el se gândeşte că eu aş tolera aşa ceva şi aş accepta", a mai spus concurenta.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro