Despărţirea de tată şi de soră au distrus-o pe Oana Roman. Vedeta a făcut dezvăluiri cutremurătoare

Despărţirea de tată şi de soră au distrus-o pe Oana Roman © Arhiva

Povestea de viaţă a Oanei Roman pare a fi una desprinsă din filme. Vedeta a întâmpinat multe la viaţa ei şi se poate declara o femeie puternică, trecând peste toate cu capul sus.

Oana a avut parte şi de zile bune, dar mai ales de zile grele.

Iar recent, a luat pe toată lumea prin surprindere, atunci când a anunţat că singurele sale rude sunt mama şi fiica ei. Deşi, vedeta are un tată celebru, o soră, dar şi un soţ.

Ei bine, se pare că deşi familia vedetei nu este una atât de restrânsă, cele trei persoane din viaţa vedetei au dispărut treptat, lăsând o mare durere în sufletul Oanei Roman.

"Relația cu tata s-a răcit foarte mult. Practic, el s-a îndepărtat treptat-treptat. Am luat lucrurile ca atare, înțeleg că așa a gândit el să facă. Nu știu dacă a făcut-o din proprie inițiativă sau forțat de împre­jurări. Încă sper să se regleze lucrurile și să simt că am un tată în viață și lângă mine, parte din viața mea și a Isei, mai ales. Nu a venit să o vadă de aproape un an și, de când ne-am mutat, nu a dorit să vină să vadă casa, probabil și pentru că nu vrea să o întâlnească pe mama. Pentru mine, însă, e o mare durere, întrucât îmi do­ream să se bucure pentru această realiza­re a mea și pentru că îmi doream ca Isa să fie parte din viața lui. Nu cred că l-a văzut de zece ori în șase ani. Îl vede la TV uneori și mă întreabă de ce nu vine tataie să o vadă, și eu chiar nu știu ce să-i răspund. Nu a venit niciodată cu un cadou de ziua ei sau de Crăciun. Doar acum un an, de ziua ei, a venit și i-a adus 100 de lei. De atunci, cred că nu l-a mai văzut decât o singură dată.  Nu mi-a dat niciun mesaj de Crăciun, nici de Revelion, nici de ziua mea, de Sf. Ion. Mai mult nu am ce să spun, trageți voi concluziile", a declarat Oana Roman pentru Viva.ro.

Cât despre relaţia cu sora sa, vedeta nu a dorit să dea prea multe detalii, însă îi simte lipsa foarte mult.

"Ultima oară am vor­bit în vară, când i-am spus că mama nu mai are unde să stea și că trebuie să o iau la mine. Nu s-a oferit să ajute și, de atunci, nu mi-a mai dat niciun telefon sau mesaj", a mai spus Oana Roman.

Deşi, a trecut peste aceste drame, vedeta încă se luptă cu tristeţea din sufletul ei şi speră că va veni ziua în care soarele va răsări şi pe strada ei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro