Despărţiţi, dar împreună! Bianca Drăguşanu către Bodi: "Să-ţi ceri iertare în faţa mea şi a mamei mele" 

+3 click pentru
galerie

Despărţiţi, dar împreună! Bianca Drăguşanu către Bodi: "Să-ţi ceri iertarea în faţa mea şi a mamei mele" © Instagram

Conflictul dintre Bianca şi Bodi pare să nu aibă final! Blondina i-a cerut în direct să-şi ceară scuze faţă de ea şi mama ei. Care a fost reacţia afaceristului?

Surpriză de proporţii în cadrul emisiunii în care a fost invitată blondina, Bodi făcându-şi apariţia când nimeni nu se aştepta. Ei bine, nu! Nu este ceea ce credeţi. Cei doi nu s-au împăcat în direct, aşa cum şi-ar fi dorit toată lumea şi au cotinuat să-şi arunce replici acide unul altuia, lucru ce provoacă o suferiţnă enormă în sufletul Biancăi.

Bodi se consideră un bărbat asumat şi capul pe umeri, cât despre relaţia cu Bianca..este una care face rău tuturor!

"Eu zic lucrurile pe faţă tot timpul şi îmi asum totul, până la un anumit punct. Doar că afectăm prea multe persoane din jur cu relaţia noastră şi cu tentativele de împăcări şi certuri, pentru că lumea deja se satură. Şi prietenii noştri s-au săturat, sunt epuizaţi de relaţia noastră. E mai ok să ne despărţim!", a zis Bodi.

Omul de afaceri nu fuge de responsabilităţi, cea mai mare problemă a lui constând în faptul că nu poate înţelege de ce femeia de lângă el nu se simte apreciată. Este mândru de ea şi o laudă cu fiecare ocazie, recunoscându-i meritele şi palmaresul impresionant din punct de vedere profesional. 

"Nu vreau să credeţi că fug de responsabilitate sau că nu vreau să-mi asum ceva. Singura problemă a noastră este că ea crede că eu nu o validez. În primul rând, este soţia mea şi sunt mândru de ea. Aş vrea să o văd şi o spun chiar de faţă cu ea, chiar dacă nu ar mai fi soţia mea, mi-aş dori să văd că este o femeie de afaceri, de succes, cu rochile, cu tot ce face ea. Nu mai e o copilă de 14 ani!", susţine Bodi. 

Cu toate acestea, Bianca se simte neîndreptăţită, cerându-i lui Bodi să-şi ceară iertare în faţa ei, cât şi a mamei. Răspunsul afaceristului a fost unul dur, fiind de părere că nu are de ce să-şi prezinte scuzele faţă de blondină, care "a făcut atâtea"

"Să-şi ceri iertare în faţa mea şi a mamei!", a zis Bianca hotărâtă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro