Detalii neștiute despre relația lui Alex Velea cu Antonia. Cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi

+3 click pentru
galerie

Detalii neștiute despre relația lui Alex Velea cu Antonia. Cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi © arhiva

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, însă ca în orice relație și ei au avut parte de un început puțin mai dificil. 

Antonia și Alex Velea reprezintă unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi in țară. Cei doi sunt un exemplu de relație, mai ales că niciodată nu au apărut în presă sub forma unor scandaluri sau neînțelegeri. Ca în orice relație și ei au avut parte de un început mai timid, dar în care au sperat din totdeauna la o poveste frumoasă. Mereu și-au declarat dragostea în mod public și cu siguranță toți visează la o astfel de relație. În urma cu ceva timp, Alex Velea a mărturisit în cadrul unei emisiuni cum s-a îndrăgosit nebunește de femeie vieții lui: „Aș putea să vorbesc foarte mult de Antonia în general. O iubesc extrem de mult. Sunt încântat de ea, o ador cu toată ființa mea, aș face orice pentru ea. Amândoi am trecut prin căsnicii eșuate și nu știu ce ar fi fost dacă nu ar fi apărut ea în viața mea. Înainte să fim iubți am fost prieteni o perioadă destul de lungă timp în care ne-am cunoscut, au fost 3-4 ani în care am fost amici. Ne-am cunoscut la studio. Nu ne-a venit să credem că după primele întâlniri deja ne îndrăgostiserăm foarte rău. Nu știam cum să îi spun să nu se sperie sau să nu fie prea devreme. Dacă ați cunoaște-o cu adevărat ați vedea că e și mai frumoasă pe interior. Adică frumusețea asta care te lasă cu gura căscată, te lasă mască ar fi umbrită de frumusețea interioară. Nu că simt că m-am schimbat în bine, m-a ajutat în absolut tot”, a spus Alex, potrivit Viva.ro

Antonia nu s-a lăsat mai prejos și a făcut un gest surprinzător pentru iubitul ei

Ca o dovadă de iubire supremă pentru Alex Velea, Antonia și-a tatuat între sâni numărul 13, reprezentat de data de naștere a lui Alex Velea. Mai mult de atât, Antonia își declară mereu dragostea pentru bărbatul vieții ei, iar de când Alex Velea se afla în cadrul emisiunii Asia Express, Antonia suferă de dorul său. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro