Detalii noi în cazul morții Cristinei Țopescu. 2 câini au fost găsiți fără suflare în casa jurnalistei

Detalii noi în cazul morții Cristinei Țopescu. 2 câini au fost găsiți fără suflare în casa jurnalistei © arhiva

Jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită fără viață, duminică seară, în propria locuință. În curtea casei acesteia au descoperiți și 2 câini, de asemenea, fără viața.

Trupul Cristinei Țopescu a fost descoperit fără viață, în această seara, în locuința în care jurnalista locuia. De ceva vreme vedeta nu a mai fost văzută, atât în activitățiile pe care le făcea zilnic, cât nici în mediul online. 

Potrivit Antena 3, unul dintre vecinii vedetei a sesizat Serviciul de Urgență 112, după ce a descoperit doi câini morți în curtea casei acesteia. Aceștia și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău cu realizatoarea TV. Ajunși la fața locului, polițiștii au intrat în locuință și au descoperit trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu. Se pare că decesul nu a survenit astăzi, ci în urmă cu mai multe zile. 

Întreaga populație este în stare de șoc și nu le vine să creadă cele întâmplate. 

”Am cunoscut-o pe Cristina în anii 80' și am avut o perioadă în care ne frecventam foarte des, eram prietene, dormea de multe ori la mine, stăteam la același hotel luni întregi la Mamaia, ne spuneam suferințele și bucuriile. O fată sensibila și bună, prea sensibilă și prea lovită de lipsa de iubire. A avut drame și suferințe, dar le-a trecut în liniște. A avut lovituri în iubirile ei. O erudită din familie, o persoana specială. Nu aș dori să aflu că a fost o sinucidere! Îmi va fi dor de tine toată viața! Drum drept și lumină draga mea fată frumoasă!”, a povestit Flora Năstase despre cea care i-a fost prietenă timp de 40 de ani. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro