Detaliul cutremurător de la înmormântarea Fănicăi, prima iubire a lui Florin Salam. Oamenii au crezut că nu văd bine

Detaliul cutremurător de la înmormântarea Fănicăi, prima iubire a lui Florin Salam. Oamenii au crezut că nu văd bine © Arhiva

Au trecut mai bine de zece ani de când Fănica, prima soție a lui Florin Salam, s-a stins din viață. Mii de oameni au condus-o atunci pe ultimul drum și se zvonea că înmormântarea a constat nu mai puțin de 150.000 de euro.

Cinci camioane pline cu camioane imense au însoțit cortegiul funerar de la vila din Berceni către cimitir și mii de petale de trandafiri au fost aruncate în fața dricului, iar la cimitir au fost puse flori ca un covor, demn de o adevărată prințesă. Fănica avea doar 27 de ani atunci când s-a stins din viață, măcinată de boală grea. Moartea ei a lăsat un gol imens în sufletele celor care au iubit-o și apreciat-o.

La înmormântare au participat mii de oameni, care au plâns la unison pentru moartea tragică a Fănicăi. Un detaliu cutremurător a ieșit la iveală, spus chiar de femeia care s-a ocupat de machiajul și coafura Fănicăi, la înmormântare.

Coafeza soţiilor de manelişti s-a ocupat de hair-styling-ul Fănicăi la nunta cu Florin Salam, iar la insistenţa manelistului şi la înmormântare.

"Avea un chip perfect. M-am rugat la Dumnezeu să-mi dea putere sa pot face asta. În momentul în care am ajuns şi m-am uitat la ea, a început să zâmbească. Toată lumea a văzut asta, nu doar eu", a declarat Luciana, în urmă cu ceva timp.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro