Detaliul emoţionant care va fi la nunta Roxanei Ciuhulescu. Vedeta a povestit cu lacrimi în ochi

+3 click pentru
galerie

Roxana Ciuhulescu se va căsători în această toamnă © Foto: Instagram

Roxana Ciuhulescu urmează să se căsătorească în această toamnă, iar emoţiile sunt incredibile. Chiar dacă nu este la prima experienţă de acest fel, Roxana Ciuhulescu simte că a găsit de această dată iubirea pentru toata viaţa, astfel că emoţiile o copleşesc. Bucuria va fi dublă pentru că în aceeaşi zi va fi creştinat şi micuţul său.

Un detaliu extrem de frumos va avea loc la nunta Roxanei Cihulescu. Preotul care o va cununa cu soţul său este acelaşi care i-a cununat şi pe bunicii ei. Din cauza meseriei pe care bunicul ei a avut-o, în 1950, când urma să facă nunta cu bunica ei, nu a putut să se căsătorească din cauza comunismului, iar cei doi au rămas aşa timp de cinci decenii. În 2001, însă, Roxana Ciuhulescu le-a făcut surpriza vieţii lor, atunci când le-a organizat nunta, preot fiind acelaşi care o va cununa şi pe ea cu alesul inimii sale.

CITEŞTE ŞI: Mămicile verii 2018! Viaţa acestor vedete s-a schimbat radical

"Mi-am dorit să vin cu maşina de curse, dar nu pot din cauza rochiei. Rochia nu va fi albă. O să am cinci domnişoare de onoare. Cea mai tânără are 7 ani şi cea mai vârstnică 11 ani. Una dintre fetiţe este a mea şi una a naşilor, dar şi fetiţa fratelui meu. Părintele Petrişor, care este parte din familie, el a cununat şi bunicii. Le-am făcut surpriza vieţii lor şi după 51 de ani le-am făcut supriza. Au plâns ca doi copii. Părintele Petrişor spunea că nu a cununat niciodată un cuplu care a ajuns la o vârstă înaintată. Va fi un eveniemnt cu mare încărcătură emoţională. Viaţa este surprinzătoare. Nu mă gândeam anul trecut că voi face asta", a spus Roxana Ciuhulescu la un post tv.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro