Exclusiv / Detaliul şocant de pe crucea Ilenei Ciuculete. Legătura cutremurătoare cu Cornel Galeş

+4 click pentru
galerie

Exclusiv / Detaliul şocant de pe crucea Ilenei Ciuculete. Legătura cutremurătoare cu Cornel Galeş © Arhivă

Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă în urmă cu doi ani şi jumătate, lăsând în urma ei o familie îndurerată şi fani în lacrimi. Acum, un detaliu şocant de pe crucea de la cimitir a regretatei artiste ne-a atras atenţia.

Ileana Ciuculete îşi doarme somnul de veci la cimitirul Străuleşti 2. Aşa cum v-am prezentat şi ieri, mormântul artistei este foarte îngrijit, iar florile nu lipsesc. Nu ştim cine se ocupă de mormântul Ilenei Ciuculete, mai ales că în urmă cu câteva luni, fostul său soţ, Cornel Galeş, a anunţat că pleacă din ţară. 

Fie că acesta a lăsat în grijă cuiva, fie că băieţii săi sunt cei care trec pe la mormânt, cert este că locul este îngrijit şi plin de flori şi lumânări. Ceea ce ne-a atras, însă, atenţia este un detaliu extrem de interesant legat de Cornel Galeş.

În timpul vieţii sale, nu era emisiune la care Ileana Ciuculete să nu meargă însoţită de Cornel Galeş. Regretata artistă l-a iubit mult pe bărbatul pe care l-a ales de soţ, iar ei păreau că se înţeleg foarte bine. Ba chiar Cornel Galeş avea doar cuvinte de laudă la adresa femeii căreia îi jurase iubire veşnică. Dar ce să vezi, la doar câteva luni de la plecarea sa dintre noi, Cornel Galeş a început să se afişeze alături de o blondă, de care, ulterior, s-a aflat că se numeşte Vivi şi deţine o agenţie de turism. Ba chiar Cornel Galeş s-a angajat la firma sa, iar încet-încet între ei a început să apară o legătură ceva mai mult decât profesională. Cornel Galeş a evitat, însă, de fiecare dată să vorbească despre acest subiect.

Interesant este detaliul pe care l-am observat pe crucea de la mormântul Ilenei Ciuculete. Pe lângă numele artistei, pe cruce este scris şi numele lui Cornel Galeş. Aşa cum se întâmplă de multe ori, soţii îşi pregătesc locurile de veci din timpul vieţii şi ajung chiar să-şi scrie pe cruce şi numele. În plus, pe crucea Ilenei Ciuculete se află şi o fotografie realizată de artistă în compania soţului său.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro