El n-a vorbit niciodată despre asta! Mama lui Dorian Popa, dezvăluiri din copilăria cântărețului: "Am trecut prin momente dificile"

+4 click pentru
galerie

El n-a vorbit niciodată despre asta! Mama lui Dorian Popa, dezvăluiri din copilăria cântărețului: "Am trecut prin momente dificile" © arhivă

Are 31 de ani, e un artist foarte apreciat de către milioane de oameni, scoate piese pe bandă rulantă și duce o viață după bunul plac. Ei bine, până să ajungă aici, Dorian Popa a avut de dus câteva lupte. 

Dorian Popa a devenit cunoscut încă de când era adolescent, însă despre copilăria nu a vorbit foarte des. Mama lui a fost cea care a făcut declarații dureroase. Nu le-a fost deloc ușor, mai ales după ce tatăl lui i-a părăsit

"N-aş spune că i-am crescut chiar singură, m-au ajutat bunicii. Au fost nişte situaţii în familia noastră. De prin 2006 noi am rămas doar noi trei. Am fost şi mamă şi tată şi mi-a plăcut acest rol. (...) Unui a făcut medicină, celălalt ASE. (...) Acesta a fost destinul nostru. Tatăl lui ne-a părăsit, am suferit, dar pentru că sunt o luptătoare, marele meu noroc a fost sprijinul lui Dorian şi al lui Ciprian. A fost un moment în care tatăl lui a încercat să îi împartă. El nu a acceptat că eu rămâneam cu copiii", povestea mama lui Dorian.

Abia în anul 2012, tatăl lui Dorian Popa și al fratelui său a realizat ce a făcut și a vrut să reia legătura cu aceștia. A încercat chiar să îi atragă atenția lui Dorian cu un autoturism cadou, în schimbul promisiunii că nu va mai avea nicio legătură cu mama sa. Bineînțeles că nu s-a întâmplat asta. 

"Asta nu i-a iertat niciodată Dorian. Mai târziu, în 2012 am trecut prin momente dificile, chiar şi financiare. Tatăl lor a realizat abia în 2012 cât de mult rău a făcut. Îmi cerea mie să îi pun în legătură cu ei şi i-am spus că îmi pare rău, dar sunt bărbaţi maturi acum", spunea mama lui Dorian Popa în urmă cu aproape doi ani. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro