Dezvăluiri uimitoare despre prima naştere a Adelei Popescu! "Îi explodase faţa"

+3 click pentru
galerie

Dezvăluiri despre naşterea Adelei Popescu © captură video

Adela Popescu se află în ultimul trimestru de sarcină, iar zilele până când va putea să-şi strângă cel de-al doilea copil braţe, sunt numărate. Amintindu-şi de prima sarcină a Adelei şi de momentul naşterii, Dana Rogoz a făcut câteva dezvăluiri uimitoare. 

Oricât de îndrăgită ar fi frumoasa prezentatoare, naşterea este o adevărată provocare şi pentru ea, la fel ca pentru fiecare mămică. Deoarece în acest moment al vieţii orice femeie are nevoie de cele mai dragi persoane aproape, prima oară când a născut, Dana Rogoz a fost aproape de ea. 

După ce Adela Popescu a mărturisit în platoul unei emisiuni tv că la a doua sarcină momentele de epuizare s-au simţit mai mult decât la prima, Dana Rogoz a povestit un moment haios de la naşterea primului copil al Adelei şi Radu Vâlcan. "Am fost când a născut natural şi după naştere, împinsese atât de mult cu faţa, încât îi explodase, practic. Avea nişte capilare sparte", a spus Dana Rogoz. Actriţa a continuat şi a mai povestit că reacţia pe care a avut-o Adela în momentul în care s-a privit în oglindă, a fost uimitoare, întrebându-se ce s-a întâmplat cu chipul ei. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro