Diana a părăsit Insula Iubirii! Ultimul gest făcut de concurentă, total neașteptat. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Diana a părăsit Insula Iubirii! Ultimul gest făcut de concurentă, total neașteptat. VIDEO © captură video

Diana și-a făcut bagajele și a plecat acasă, după ce a decis că are nevoie să petreacă timp singură, să se dezvolte ca persoană, fără să se agaţe de o relaţie toxică. Ultimul gest făcut de concurenta care a plecat acasă a fost... neașteptat. 

În timpul celei de-a doua participări la Insula Iubirii, când a venit la braţul lui Aurel, Diana a reuşit să schimbe opinia tuturor. Concurenta, devenită un adevărat personaj în mediul online pentru limbajul "colorat" şi acţiunile fără precedent, a realizat că are nevoie de timp ca rănile din trecut să se vindece şi că a început relaţii doar pentru că îi era frică de singurătate.

"Aurel a reuşit să mă rănească. Mi-a dat ceea ce aveam eu cea mai mare nevoie. M-a lovit în punctul sensibil: singurătatea. Vreau să am pe cineva lângă mine, indiferent dacă e de sex masculin sau feminin. Când eram mică, stăteam mereu singură, când ai mei plecau la muncă. Îmi doreau o surioară sau un frăţior... îmi era greu să stau singură. Eu am încercat să o ţin pe mama lângă mine, dar nu am cum, cu forţa. Nu vreau să fiu văzută cum plâng după unu care m-a făcut după cum a vrut el", a spus Diana, înainte să părăsească Minitelul.

Diana a mărturisit la testimonial că şi-a dat seama că are foarte multe răni din trecut şi că nu este pregătită să aibă o relaţie. Concurenta a ajuns la concluzia că este cel mai bine să stea o perioadă singură şi să-şi capete independenţa la care tânjea odinioară, din toate punctele de vedere. 

"Acum am reuşit să înţeleg ceea ce se întâmplă cu mine cu exactitate, să ştiu exact unde am greşit, în ce stadiu pe aflu. Îmi pare rău pentru că am avut reacţiile astea, mi-am învăţat lecţia. Nu-mi trebuie decât timp să mă vindec. Eu nu vreau să stau în calea fericirii tale.", i-a spus Diana lui George.

Înainte de a părăsi Minitelul, Diana a lăsat câte un mesaj public pentru fiecare bărbat din viaţa ei. Pentru Ben, bărbatul alături de care a venit prima dată la Insula Iubirii, bruneta a avut cele mai multe şi mai frumoase cuvinte. 

"Ben, te apreciez foarte mult că ai făcut parte din viaţa mea. Îmi cer scuze pentru lucrurile urâte pe care le-am vorbit despre tine. Eşti un om minunat, sper că o să-ţi găseşti fericirea şi alinarea.", i-a transmis Diana lui Ben. 

De asemenea, Diana a avut un mesaj şi pentru Ionuţ, primul soţ care i-a fost alături încă de când avea 16 ani, dar şi pentru Andi, care, spune ea, a ajutat-o să realizeze de ce are nevoie, de fapt, în viaţă. Pentru Aurel, Diana nu a avut mesaj. 

"Îi mulţumesc că m-a format, m-a educat şi a ţinut cont de dorinţele mele. Lui Andi nu-i pot spune în faţă faptul că m-a ajutat foarte mult. Eşti cel mai mişto om din viaţa mea şi vreau să mă ierţi pentru toate greşelile, le-am făcut involuntar. Ai avut dreptate, trebuie să mai cresc", a mai spus Diana. 

Cea mai încântată de vestea că Diana a părăsit Insula Iubirii a fost Geanina! Concurenta a spus că nu o să-i simtă lipsa şi că, ţinând cont de faptul că Aurel a plecat deja acasă, iar Diana nu mai avea o relaţie, a fost decizia potrivită.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro