Diana Bișinicu, cadou emoţionant pentru fiica sa: "L-am rugat pe Dumnezeu...". Riana a împlinit 7 ani

+3 click pentru
galerie

Diana Bișinicu, cadou emoţionant pentru fiica sa: "L-am rugat pe Dumnezeu...". Riana a împlinit 7 ani © Instagram

Sărbătoare mare în familia Diana Bișinicu! De curând, fiica vedetei a împlinit frumoasa vârstă de 7 anişori. Acest eveniment nu avea cum să treacă fără să fie marcat un cadou special, drept pentru care, mama sa i-a oferit un dar de suflet.

Diana Bișinicu este o femeie împlinită. Vedeta este cea mai fericită mămică de când în viaţa sa a apărut centrul Universului său, micuţa Riana. Acum câteva zile, fetiţa şi-a aniversat ziua de naştere, împlinind 7 ani. Diana nu a mai avut răbdare şi i-a oferit micuţei cadoul pregătit pentru aniversarea sa înainte de marele eveniment.

Dacă fetiţele de vârsta Rianei sunt obişnuite ca de ziua lor să primească păpuşi, ei bine, fiica Diana Bișinicu a avut parte de o surpriză specială. Micuţa a primit în dar de la mama sa un cadou pe care îl va ţine minte toată viaţa.

"Cadoul lui mami pentru mine este o melodie. Mi-a compus mami o melodie. Am făcut și videoclip cu ea, în Dubai, anul trecut", a declarat Riana pentru Libertatea

Potrivit spuselor sale, Diana Bișinicu avea în gând această idee încă de anul trecut. Vedeta şi-a dorit ca ea să fie cea care compune melodia, pentru a fi un dar cu adevărat deosebit. Astfel, cu ajutorul lui Dumnezeu, tânăra mămică a reuşit să o găsească o variantă potrivită, atât pentru ea, cât şi pentru fiica ei.

"Mi-am dorit enorm să-i compun o melodie. L-am rugat pe Dumnezeu, venind de la un concert, să-mi dea inspirație să compun pentru fata mea cea mai sensibilă piesă. În cinci minute aveam deja în cap cuvintele pe linia melodică, ca și cum știam piesa de foarte multă vreme. Este un cântec în care se vor regăsi toate mamele de fete. Mai mult decât atât, mi-am dorit să cânte și Riana. Ea cântă la final. Chiar dacă piesa a fost compusă în iulie anul trecut, am știut clar că voi face astfel încât acesta să fie cadoul de 7 ani. Mai mult decât un cadou, este o moștenire", a mărturisit Diana pentru aceeaşi sursă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro