Diana Bișinicu, de urgență cu fetița ei, la spital! Vedeta povestește trauma pe care a trăit-o, chiar de Paște

+3 click pentru
galerie

Diana Bișinicu, de urgență cu fetița ei, la spital! Vedeta povestește trauma pe care a trăit-o, chiar de Paște. VIDEO © captură video

Diana Bișinicu a trecut prin clipe de coșmar, chiar de Paște! Îndrăgita artistă a întâmpinat momente de dificultate cu fetița ei, atunci când Riana a început să se simtă rău. 

Invitată în platoul emisiunii „Agenția VIP”, Diana Bișinicu a povestit că a trecut prin momente de cumpănă cu fetița ei, Riana, atunci când cea mică a început să se simtă rău, în vacanța de Paște. 

„Am fost în Turcia de Paşte cu familia, cu socrii mei, cu nişte prieteni. Totul bine şi frumos. Am făcut greşeala de a pleca cu maşina. Nu am mai plecat niciodată cu maşina nicăieri. Eu am plecat de acasă cu otită medie acută, luasem antibiotic şi văzând că nu îmi trece, două zile nu am auzit nimic. Am mers la medic acolo. Mi-au schimbat tratamentul, m-au dus la o clinică. Mergând la o clinică de acolo a fost ok. Problema a fost cu Riana.

În dimineaţa în care trebuia să plecăm. Am zis că e cald, am hotărât să rămânem în resort. Bine am făcut, intuiţia de mamă. La ora 11, Riana a început cu vărsături, deranjamente stomacale, am dus-o l medicul din resort, au chemat ambulanţa. Am stat în spital până a doua zi. Medicul ne-a spus că nu este aptă pentru a pleca. Am plecat la şase seara, am ţinut-o pe o temperatură 38, 38,5, la ora 2 noaptea i-a crescut temperatura la 41.

Îngrozitor! M-au apucat nişte ameţeli. Soţul meu o ţinea afară cât mai dezbrăcată, eu aduceam tot felul de comprese ude. Ne-a spus cineva că nu e niciun medic pe feribot. Am ajuns la un spital. Au băgat-o imediat pe perfuzie, antibiotic pe venă. Şi-a revenit apoi, nu a mai vărsat. A trebuit să îi punem scutece pe drum” a povestit Diana Bișinicu, la „Agenția VIP”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro