Diana, fostă concurentă la Insula Iubirii, schimbare de proporţii! "Hai că nu-i chiar aşa rău"

+3 click pentru
galerie

Diana, fostă concurentă la Insula Iubirii, schimbare de proporţii! "Hai că nu-i chiar aşa rău" © Facebook

Diana Constantin, fostă concurentă în două sezoane ale emisiunii Insula Iubirii, a decis să mai facă o schimbare. Dacă în ultima perioadă a renunţat la a-şi mai mări buzele, acum, bruneta, a ales să poarte un accesoriu "la modă".

Diana Constantin, fostă concurentă la Insula Iubirii, poartă de astăzi aparat dentar. Bruneta a făcut o fotografie imediat după ce a ieşit din cabinetul medicului stomatolog şi a publicat-o pe pagina sa pentru a le cere o părere prietenilor virtuali. 

"Hai că nu-i chiar aşa rău", a scris Diana Constantin. "Este foarte bine / Îţi stă super! Şi eu am", au reacţionat cei care-i urmăresc activitatea pe reţelele de socializare. 

Vă reamintim că Diana a devenit cunoscută în urma participării la Insula Iubirii, acolo unde a mers prima dată cu Ben. A plecat din Thailanda cu ispita Andy, însă relaţia nu a mers foarte mult timp, cei doi spunându-i adio.

În sezonul cinci al emisiunii, Diana a decis să se întoarcă în Thailanda pentru a-şi testa iubirea cu Aurel, şi el fost concurent la Insula Iubirii. Nici cu acesta nu a funcţionat, iar în urma experienţei de pe insulă au pus punct relaţiei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest