Diana de la "Insula Iubirii", din nou într-o relaţie? Ce a răspuns concurenta, cu zâmbetul pe buze

+3 click pentru
galerie

Diana de la "Insula Iubirii", din nou într-o relaţie? Ce a răspuns concurenta, cu zâmbetul pe buze © Instagram

Viaţa amoroasă a Dianei, concurentă la "Insula Iubirii" în sezonul cu numărul 5 şi fosta iubită a lui Ben din sezonul 3, a stârnit numeroase controverse. Acum însă, este destul de discretă în mediul online, iar internauţii, curioşi, au încercat să desluşească misterul. Este sau nu într-o relaţie?

Diana Constantin a devenit cunoscută drept una dintre cele mai curajoase şi asumate concurente de la "Insula Iubirii", când a spus totul despre viaţa ei, ce crede despre Ben, fostul iubit, iar mai apoi, când a început o relaţie cu ispita Andi.

Bruneta s-a întors din nou la "Insula Iubirii", doar că de data aceasta la braţul lui Aurel, de asemenea, fost concurent în sezonul 3. Ce se întâmplă în continuare în Thailanda, rămâne de văzut. 

Cert este că, acum, Diana s-a afişat cu un zâmbet extrem de dulce, asemănător celui pe care orice femeie îl poartă pe chip atunci când este îndrăgostită. Deşi nu a spus clar "Da" sau "Nu" când a fost întrebată dacă are o relaţie, admiratorii tind să creadă, după atitudinea ei, că răspunsul este DA!

"N-o să pot să spun asta. La un moment dat poate se va afla sau nu... Momentan este secret. O ţin secret dacă da sau nu sau poate sau nu sau... cine ştie", a răspuns Diana Constantin, pe contul personal de Instagram.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro