Diana Dumitrescu, apel „disperat” către fanii ei, în al doilea trimestru de sarcină. Ce le-a cerut vedeta

+3 click pentru
galerie

Diana Dumitrescu, apel „disperat” către fanii ei, în al doilea trimestru de sarcină. Ce le-a cerut vedeta © Instagram

Diana Dumirescu nu-și mai încape în piele de fericire de când a aflat că urmează să aducă pe lume un copil și este extrem de încântată de acest lucru! Mai mult, vedeta este nerăbdătoare să decoreze camera copilului și, pentru că nu prea are idei, a apelat la ajutorul fanilor ei. 

Diana Dumitrescu a postat pe contul ei de Instagram mai multe insta-story-uri în care le povestește internauților că nu prea are idei pentru decorarea camerei bebelușului și îi roagă pe aceștia, dacă au ei idei, să i le transmită. 

„Stau și contemplez la viitoarea cameră a copilului și mă tot gândesc cum să o decorez. Dacă aveți idei cum să o decorez și, dacă puteți, să-mi trimiteți și mie, pentru că sunt un pic în pană de idei” a spus Diana Dumitrescu. 

Ce tratamente face Diana Dumitrescu, în perioada sarcinii

Diana Dumitrescu se ocupă foarte mult de imaginea sa, dar și de sănătate. De aceea, vedeta a decis să urmeze un tratament de detoxifiere pentru păr. 

„Mă duc să-mi continui tratamentul de detox la păr. Încerc să-mi reglez ph-ul pielii, al scalpului și îmi place, adică tratamntul ălă chiar și-a făcut treaba. Voiam doar să vă zic, ca și update, dacă sunteți interesați” a mai completat vedeta. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro