Mai are puțin și naște, dar nu renunță la micile plăceri! Imagini de senzație cu Diana Dumitrescu, în ultimul trimestru de sarcină. VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Diana Dumitrescu numără zilele până când își va strânge băiețelul în brațe. Artista a considerat că este o minune faptul că a rămas însărcinată, atunci când se aștepta mai puțin, și este foarte încântată că va deveni mămică pentru prima oară.

Vedeta nu s-a înfrânat deloc și, dacă în primele luni de sarcină a călătorit frecvent, în lung și în lat, iată că nici acum, la doar câteva zile înainte de a naște, nu dă semne că se oprește din activități. Paparazzi Spynews.ro au surprins-o pe Diana Dumitrescu la o florărie din Capitală.

Blondina a vrut ca aranjamentele florale să fie perfecte, astfel că a dat numeroase indicații angajaților de acolo, pentru a se asigura că totul este în regulă. Mai mult decât atât, pentru că sarcina sa este foarte avansată, Diana Dumitrescu l-a rugat pe unul dintre angajați să o ajute să ducă ceea ce a cumpărat la mașină.

Apoi, Diana Dumitrescu a mers la un magazin și a avut un moment tandru cu bebelușul din pântece. Vedeta s-a mângâiat pe burtică, în timp ce zâmbea și se gândea cel mai probabil la momentul mult-așteptat.

Nu a dat multe detalii despre sarcină

„Mai am ceva până nasc și nu vreau să dau detalii despre acest subiect, pentru că este ceva ce ține doar de familia mea, așa că vă rog frumos, nu mă mai întrebați. Vă mulțumesc din suflet că mă urmăriți într-un număr atât de mare. O să vă țin la curent cu evenimentele din viața mea, atât cât cred eu de cuviință că trebuie să împărtășesc. Unele lucruri sunt făcute să rămână doar pentru intimitatea familiei și vă îndemn pe toți să faceți asta pe rețelele de socializare”, a scris Diana Dumitrescu, pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro