Diana Dumitrescu, luată la rost în mediul online: ”Nu îmi plac hate-ul și bullyingul, am blocat unele persoane”

Diana Dumitrescu, luată la rost în mediul online © Arhiva

Diana Dumitrescu, prezentatoarea emisiunii ”Mireasa”, de la Antena 1, trăiește acum una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale.

Vedeta a devenit în urmă cu câteva luni mămică pentru prima data, iar recent s-a întors pe micul ecran. Fapt care îi aduce o mare împlinire, după ce s-a retras o perioadă din lumina reflectoarelor.

Chiar dacă este pentru prima dată pusă în postura de mămică, Diana Dumitrescu își crește copilul după propriile reguli și nu pune în aplicare sfaturile primite în mediul online. De asemenea, vedeta a declarat că pe lângă acest aspect, nici ea nu oferă sfaturi de pareting pentru că ea consideră că fiecare mamă își crește cum știe mai bine copilul.

Chiar dacă credea că mentalitatea ei va fi una aplaudată, se pare că mămicile din mediul virtual care o urmăresc nu au fost deloc de acord cu ea. Ba mai mult, unele au ajuns să o ia la rost pe blondină.

„Eu am descoperit că sunt genul de mamă căreia nu îi place să dea sfaturi necerute, iar evoluţia lui Carol mă interesează pe mine şi atât. Evit să răspund la comentarii şi mesaje răutăcioase. Ba chiar am blocat unele pesoane şi o voi face tot mai des. Nu îmi plac hate-ul și bullyingul din social media şi mi se pare că în asta se transformă, din păcate. Eu am spus aşa, şi o voi mai spune – fiecare mamă face pentru copilul ei ce crede ea că este mai bine. Deciziile îi aparţin, la fel şi consecinţele”, a declarat Diana Dumitrescu pentru Viva.

În cadrul aceluiași interviu, Diana a mărturist că în această perioadă, când se află pe platourile de filmare, mama ei este cea care se ocupă de micuțul Carol.

Viața vedetei s-a schimbat total în câteva luni. A devenit mamă și a revenit pe micul ecran, toate aceste schimbări au făcut ca viața Dianei Dumitrescu să devină puțin mai grea, dar în același timp, mult mai frumoasă.

”Nu pot spune nici că este mai greu sau nici că este mai uşor decât mă aşteptam, pentru că am avut permanent un ajutor de nădejde. Dar nu este simplu, nu este ca o poveste cu final fericit, pentru că stresul de a fi mamă, aici mă refer la sentimentul permanent de grijă care apare, să fie copilul bine, să fie totul în regulă, nu va dispărea niciodată şi nu le poate nimeni trăi în locul tău… Este dificil, dar şi sentimentul de iubire pură pe care ţi-l oferă un copil nu are termeni de comparaţie”, a mai spus Diana Dumitrescu pentru aceeași sursă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro