Diana Dumitrescu tună și fulgeră pe internet: „Marea mea dezamăgire este incultura unora”

+3 click pentru
galerie

Diana Dumitrescu tună și fulgeră pe internet: „Marea mea dezamăgire este incultura unora” © Instagram

Însărcinată în opt luni, Diana Dumitrescu face furori cu fotografiile în mediul online! Mulți internauți o complimentează și o încurajează, dar pe ici pe colo, mai apar și răutăcioși, care, pe deasupra, spune vedeta, ar trebui să pună mâna pe o carte de gramatică.

Diana Dumitrescu a spus lucrurilor pe nume! Deranjată de comentariile rău intenționate ale unora și, pe deasupra, scrise incorect, vedeta a hotărât să-i sfătuiască să învețe gramatică, înainte de a jigni în mediul online. 

„Ce să va mai zic?!? Tot citesc mesaje și va mulțumesc pentru complimente și încurajări! La câte lucruri răutăcioase se spun în general despre persoanele publice, bloggeri, vedete... ar trebui să fim razna toți. Marea mea dezamăgire este incultură unora, părerile... fiecare are dreptul la păreri... sfaturi, nu am cerut și nu dau decât atunci când mi se cer! Decât să lăsați comentarii răutăcioase la fotografii, mai bine puneți mână pe o carte, poate chiar una de gramatică! 😉 Și eu mai greșesc, dar ce am văzut scris la comentarii...”, a scris Diana Dumitrescu pe rețelele de socializare.

La ce a renunţat Diana Dumitrescu, de când este însărcinată

Diana Dumitrescu radiază de fericire de când a aflat că urmează să fie mămică pentru prima dată. Dar cu toate acestea, vedeta a trebuit să renunţe la multe lucruri, din cauza stării în care se află.

Diana Dumitrescu a declarat că este destul de iritată de faptul că nu mai poate munci, dar dat fiind perioada în care se află, trebuie să aibă grijă de ea. Totodată, viitoarea mămică este o graviduţă mândă de formele sale, aşa că în vara asta, vedeta a mărturisit că o să meargă la piscină, ca să îşi ocupe cumva timpul în care nu face nimic.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro