VIDEO / Diana, fiica lui Adrian Enache, pretenţioasă cu bărbaţii care o curtează: "Ăștia mai sensibili se sperie"

+3 click pentru
galerie

Diana Enache © Captură Antena Stars

Cu un nume sonor și o notorietate dobândită la o vârstă fragedă, Diana Enache stârnește invidii din partea oamenilor din jurul său pentru viața sa aparent perfectă. Cu toate acestea, fiica lui Adrian Enache a trecut și prin greutăți și mărturisește că se gândește de două ori înainte să își aleagă un iubit. 

"Îmi plac bărbaţii deştepţi, cu care poţi să ai o conversaţie, cu care poţi să dezvolţi o conexiune. Nu am încredere aşa uşor în cineva. Nu mai dăruiesc totul din inimă că nu are sens. Nu regret nimic din tot ce mi s-a întâmplat până acum. Acum sunt în formare și asta înseamă că am o bază solidă. E bine să-ți mai iei câteva palme de la viață ca să știi cu ce se mănâncă pe viitor. Vreau să mă ocup foarte mult de carieră. De multe ori mă lovesc de sintagma asta că sunt fata lui Enache. Mi s-a întâmplat ca la evenimente să știe lumea cine sunt, dar să se uite sceptic la mine. După ce cânt mă felicită și îmi spun că nu se așteptau. Nu sunt așa scorpie cum par, multă lume mi-a spus că par foarte rea, foarte înțepată. Sunt un om normal, dar cu pretenții. Îmi pun o barieră și aștia mai sensibili se sperie.", a spus Diana Enache, la Star Matinal de Weekend. 

Diana Enache vrea să fie o mămică tânără și își dorește o nuntă restrânsă, pe malul mării.  

"Sper să mă căsătoresc până la 30 de ani. Da... mă văd mai degrabă mămică... Îmi plac foarte mult copii. Sper să fac un copil până la 24-25 de ani. Când eram mică mi-aş fi dorit aşa o nuntă somptuoasă, acum aş alege o nuntă pe malul mării restrânsă şi cu accent pe sentimente nu pe berbecuţi la proțap.", a mai spus Diana Enache

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro