Diana și Aurel, cuplul-surpriză de la „Insula Iubirii”. Ce și-au spus unul altuia, înainte de plecarea în Thailanda: „Nimeni nu crede în noi”

+3 click pentru
galerie

Diana și Aurel, cuplul-surpriză de la „Insula Iubirii”. Ce și-au spus unul altuia, înainte de plecarea în Thailanda: „Nimeni nu crede în noi” © captură video

Diana și Aurel sunt conștienți de faptul că nmeni nu crede în ei, dar cu toate acestea, au plecat cu zâmbetul pe buze spre Thailanda, acolo unde iubirea lor va fi maxim pusă la încercare. 

Pe aeroport, în Capitală, cu doar câteva momente înainte de decolare, Aurel și Diana și-au spus câteva vorbe. Chiar dacă nu sunt mulți cei care cred în ei și ceilalți 6 concurenți au aruncat cu replici dure la adresa lor și au dat ochii peste cap atunci când i-au văzut, ei speră să facă față cu brio testului ispititor de pe insulă și să se întoarcă împreună, acasă!

„Eu mă gândesc că e povestea diferită, el avea o relație de 3 ani, eu o relație de 1 an. Nu suntem siguri pe noi. Nimeni nu crede în noi, dar la un moment dat vom vedea toți...Îmi vine să plâng!” a spus Diana, în timp ce Aurel o mângâia ușor pe păr și o strângea în brațe. 

„Dacă Diana va fi cuminte, la finalul emisiunii, va fi o surpriză ce se va întâmpla. Eu, pe ea vreau să o văd. Va avea o surpriză și ea și toată lumea. Ai grijă ce faci!” a spus și Aurel, cu zâmbetul pe buze. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro