Diana şi Aurel, trecut controversat la "Insula Iubirii"! Ce nu vor uita sub nicio formă telespectatorii. FOTO

+7 click pentru
galerie

Diana şi Aurel, trecut controversat la "Insula Iubirii"! Ce nu vor uita sub nicio formă telespectatorii. FOTO © spynews.ro

În urmă cu un an, Aurel și Diana se aflau în aceeași ipostază, dar la brațul altor parteneri, și au trăit apoi experiențe intense pe Insula Iubirii. Amândoi au trădat și au abandonat persoanele alături de care au venit și au trăit experiențe intense în brațele ispitelor. 

”Toată lumea o să creadă că suntem un cuplu fals. Nimeni nu crede în noi, dar suntem două persoane la fel, simt nevoia să stau tot timpul cu el”, și-a exprimat Diana temerile.

Tocmai de aceea, cei doi au fost chemați pe Insula Iubirii pentru a demonstra schimbarea pe care amândoi o anunță. Cu un atu în fața celorlalți concurenți, cei doi s-au arătat mult mai reținuți în declarații.

”Nu pot să spun că nu o să cadă în ispită, tocmai de aceea mergem acolo! În capul meu, deja știu ce o să facă!”, a recunoscut Aurel.

Însă, în sezonul 3 din "Insula Iubirii", Aurel şi Diana au fost unii dintre cei mai controversaţi concurenţi. Au devenit adevărate personaje, iar admiratorii emisiunii chiar i-au asemănat pe concurenţii sezonului 4 cu ei, făcându-i astfel "imaginea unor tipare". 

Aurel a venit pentru prima dată în Thailanda cu Alexandra, femeia care l-a iertat de fiecare dată. Atunci, concurentul a mărturisit că este sigur că iubita lui va trece peste infidelitate şi în acest show.  Însă, Aurel, care se afla de 2 ani şi jumătate într-o relaţie cu Alexandra, s-a sărutat cu ispita Maria Ilioiu. 

Alexandra a atenţionat-o pe Maria de adevăratul caracter al lui Aurel, bărbatul aflat la Purimuntra. Fosta iubită a lui Aurel i-a spus ispitei de la "Insula Iubirii" că a fost şantajată cu imagini filmate în timp ce făcea sex cu bărbatul iubit. Mai mult, Alexandra i-a spus Mariei că i-a cerut bani pentru a şterge înregistrarea şi a ieşi din viaţa ei.

Se va repeta oare scenariul şi de data aceasta?

Cât despre Diana, concurenta s-a amorezat în sezonul 3 de ispita Andy! Surprinzător sau nu, Andy îşi va păstra rolul şi sezonul acesta. Încă din prima zi, Diana le-a arătat celorlalte concurente care este patul în care s-a iubit cu Andy. 

În sezonul 3, Diana l-a umilit pe fostul iubit, Ben, a dezvăluit că pe parcursul întregii relaţii cu el a avut un amant şi a făcut dragoste cu Andy, alături de care spera la un viitor. Însă, dacă "derulăm" puţin filmul, ne amintim că Diana a fost pusă pe fapte mari. 

La un moment dat, au apărut tot felul de zvonuri potrivit cărora Andy şi Diana ar fi făcut sex anal."A fost excelent! Doar că am fost puţin crispată din cauză că... Eu, acolo, sunt virgină" i-a spus bruneta ispitei după o partidă de sex.

"Îmi cer scuze! Nu a fost cu intenţie", s-a scuzat Andy pentru gestul său. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro