Dima Trofim, anunţ surprinzător pe internet. "Am zis Da"

+4 click pentru
galerie

Dima Trofim, anunţ surprinzător pe internet. "Am zis Da" © Foto: Facebook

Dima Trofim a făcut un anunţ surprinzător, miercuri seara, pe reţelele sociale. Artistul s-a fotografiat alături de o tânără blondă, iar în descrierea fotografiei a scris simplu: "Am spus DA".

Fetelor, nu vă speriaţi, însă, pentru că nu este nimic mai mult dectâ o glumă. Recent. Dima Trofim a vorbit la Antena Stars, unde a specificat că nu există momentan nicio femeie în viaţa sa, dar că îşi doreşte să cunoască pe cineva care să-l facă să simtă fiorii dragostei.

CITESTE SI: VIDEO / Dima Trofim, dezvăluiri copleşitoare despre cum e viaţa fără sora sa: "Mă simt singur fără ea"

"Pe plan sentimental... sunt singur momentan. Stau prost, asta e. Pe Pământ suntem 7 miliarde, dintre care care 4 sunt femei. Trebuie să fie una şi pentru mine. Dar n-am ochit pe nimeni momentan. Trebuie să fie în primul rând sufletistă, deşteaptă, să am cu cine vorbi, să fim compatibili, dar e normal. Fiecare om îşi doreşte lucrul ăsta. Şi bineînţeles, frumoasă. Fizic, îmi plac femeile înalte. Mi-ar plăcea să aibă bustul generos. Blondă, brunetă, nu contează. Înaltă. Îmi plac femeile tip model", a mărturisit Dima Trofim, pentru Antena Stars. 

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro