Dima Trofim, pe mâna medicului! Şi-a făcut injecţii în scalp

+3 click pentru
galerie

Dima Trofim, pe mâna medicului! Şi-a făcut injecţii în scalp © Instagram

Dima Trofim se bucură din plin podoapa capilară, după ce şi-a făcut implant de păr, la finalul anului 2017. De atunci, artistul are mare grijă de felul în care arată şi merge des la medic pentru a face tratamente.

Dima Trofim a fost filmat miercuri seară în cabinetul medicului, în timp ce i se făceau câteva injecţii în scalp. Foarte curajos, tânărul susţine că nu a simţit nimic, îndurând totul pentru ca părul lui să arate foarte bine.

Cum se simte Dima Trofim, la opt luni de la moartea surorii sale

Dima Trofim a trecut prin clipe grele, toamna trecută, când sora lui a încetat din viaţă din cauza unor probleme grave de sănătate. "Timpul le rezolvă pe toate. Nu există o reţetă. Sunt o persoană ambiţioasă, sunt mereu cu zâmbetul pe buze şi am motivaţia 'nu te lăsa'. Dă din coate, dă din picioare şi mergi înainte. Am trecut cu foarte mare greutate, dar ţinând cont că nu încercăm să vorbim despre prea multă tristeţe, vreau să-l prezint pe prietenul meu, care mi-a fost alături în acest moment greu. El a fost alături de părinţii mei în acele momente grele, când eu eram plecat în Madagascar", a spus Dima Triofim la "Star Matinal" de la Antena Stars.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest