Din ce și-a câștigat Sorin Bontea primii bani? Concurentul de la “Asia Express”, mai sincer ca niciodată: “M-am angajat la 16 ani”
Publicat pe 21.04.2020 la 19:28 Actualizat pe 21.04.2020 la 19:28
Sorin Bontea se clasează fără doar și poate în topul celor mai apreciați jurați, bucătari, dar și concurenți de la noi din țară. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cum și-a câștigat primii bani. Ce a declarat concurentul de la ”Asia Express”?
Sorin Bontea se clasează fără doar și poate în topul celor mai apreciați jurați, bucătari, dar și concurenți de la noi din țară. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cum și-a câștigat primii bani. Ce a declarat concurentul de la ”Asia Express”?
Sorin Bontea este iubit și apreciat de toată lumea, datorită modului în care reușește să aducă un zâmbet pe fețele tuturor. Implicat tot timpul în proiecte de televiziune ce țin de arta culinară, puțini sunt cei care îl cunosc pe faimosul jurat așa cum este el în viața de zi cu zi. A avut o copilărie frumoasă, pe care și-a petrecut-o la bunici, în Oltenia, între Calafat şi Craiova.
A avut mai multe pasiuni când era mic, ba chiar cânta la chitară cu prietenii de la școală. ”Când eram micuţ aveam chitară şi cântam la chitară cu prietenii. Am vrut să mă duc la Şcoala Populară de Artă, dar n-am mai ajuns, am zis că mă duc în fiecare an.”, a declarat el pentru adevărul.ro.
”Primii ani în bucătarie au fost foarte grei”
Fiind adolescent, a făcut mai multe năzbâtii, însă nu a fugit niciodată de responsabilități și mai ales, de muncă. Juratul de la ”Chefi la cuțite” s-a angajat la 16 ani și și-a câștigat primii bani fiind ajutor de bucătar.
”Am câștigat primii bani la muncă, m-am angajat la 16 ani. Eram ajutor de bucătar. Cred că i-am cheltuit cu fetele, iar o parte i-am dat în casă, clar, pentru că aşa era la noi, se dădeau în casă banii.”, a mai zis el.
Primii ani în bucătarie au fost grei, însă nu s-a lăsat cu una, cu două și a luptat pentru visul lui, devenind unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România.
”Ca în orice meserie, înveţi. Toţi au mai gătit ceva pe acasă, dar ea, ca meserie, o înveţi doar într-un restaurant când începi să o faci profesionist. Primii ani în bucătarie au fost foarte grei. Curăţai cartofi, ceapă, cărai marfă, nu făceai mare lucru. Era foarte multă muncă fizică.”, a zis concurentul de la ”Asia Express” pentru sursa citată.