Din culisele show-ului "Next Star": "Cel mai temut jurat e Lidia, copiii spun că le este frică de ea"

+4 click pentru
galerie

Juriul Next Star © captura video

Lidia Buble, Dorian Popa, Pepe sunt cei trei juraţi de la "Next Star". Ei au fost invitaţi în emsiunea "Xtra Night Show", alături de Șerban Copoț, unde au vorbit despre noul lor proiect.

Lidia Buble are un nou look şi noua coafură îi vine excelent. Ea este un nou membru al juriului "Next Star" şi a afirmat că îi este foarte greu să dea steluţe roşii.

"Îmi este greu să dau o steluţă roşie, mi se rupe sufletul în două, dar nivelul este unul ridicat. Băieţii sunt super faini." a declarat Lidia Buble.

"Pe 16 iunie de la ora 20.00 începe Next Star, un format nou, ceea ce face ca jurizarea să fie mai complicată. Avem mai mulţi copii în fiecare emisie în parte. Cel mai temut jurat e Lidia, vin copiii şi spun că le este frică de Lidia. Împărţim cabina cu Dan Negru şi mi-a încurcat pastilele pe care le iau eu la sală, când am ajuns acasă fiecare borcan avea un alt capac. Mi le-a încurcat pe toate." a declarat Dorian Popa.

Șerban Copoț, co-prezentatorul emisiunii, a spus că este încântat să lucreze cu Dan Negru de la care are de învăţat foarte multe.

"E super ok Dan Negru. Avem treburi diferite, colaborarea cu el e benefică, am multe de învăţat de la el. Mi-am dorit să vin la Next Star. Eu mă ocup de psihicul copiilor, în spate." a declarat Șerban Copoț.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro